Facebook Pixel «Καυτά» ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μόλις 713 ψήφισαν στην ΕΣΗΕΑ
| 2012-01-30 23:07:00

«Καυτά» ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μόλις 713 ψήφισαν στην ΕΣΗΕΑ

«Καυτά» ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μόλις 713 ψήφισαν στην ΕΣΗΕΑ

Οι δύο ερχόμενες αγωνιστικές χαρακτηρίζονται ως «καυτές» για την Σούπερ Λίγκα και σε ότι αφορά στην κάλυψη των αγώνων απ' τη Nova, καθώς υπάρχουν τα ισάριθμα μεγάλα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ...

Στο συνδρομητικό ξεκίνησαν από σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του «Δικέφαλου» του Βορρά με τους «ερυθρόλευκους» που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19.30 και χαρακτηρίζεται ως κομβική στη μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τον τίτλο. Πιθανότατα για την περιγραφή του αγώνα θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη δημοσιογράφος της Nova απ' την Αθήνα.

Μικρή συμμετοχή στην ψηφοφορία της ΕΣΗΕΑ
Μόλις 713 δημοσιογράφοι ψήφισαν κατά την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας στην ΕΣΗΕΑ, για την επιλογή του τρόπου διεκδίκησης (απ' τον κλάδο) υπογραφής ΣΣΕ.
Μένει και η αυριανή (31/1) μέρα ψηφοφορίας, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως για να ακολουθηθεί απ' το Δ. Σ. η πρόταση που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους, θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50% συν μία.
Το σίγουρο είναι πως η συμμετοχή κινείται σε πολύ μικρά επίπεδα, τουλάχιστον σε ότι αφορά στα δεδομένα της πρώτης μέρας.


Βελγικό Κύπελλο live
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής υπήρξε στις αυριανές μεταδόσεις του Sport TV, καθώς τη θέση του προημιτελικού του Κυπέλλου Ολλανδίας, ανάμεσα στη Φίτεσε και την Χέρενφεϊν μπήκε το Λόκερεν-Λιρς (21.45) για το βελγικό Κύπελλο.

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags