Facebook Pixel Γκάφα Δημητριάδη με Καράμπελα...
| 2012-01-31 18:57:00

Γκάφα Δημητριάδη με Καράμπελα...

Γκάφα Δημητριάδη με Καράμπελα...

Σε γκάφα του Βασίλη Δημητριάδη αποδίδουν οι κακές οι γλώσσες τον αποκλεισμό του Νίκου Καράμπελα από τον Νίκο Κωστένογλου από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί ο γενικός αρχηγός δεν ενημέρωσε σχετικά τον προπονητή της Ένωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Κωστένογλου δικαιολογήθηκε για τον αποκλεισμό του Καράμπελα, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε έναν παίκτη που το θέμα της προσφυγής του δεν έχει ξεκαθαρίσει. Το... gps του σκύλου πάντως έπιασαν κάποιες πληροφορίες, οι οποίες κάνουν λόγο περί παρεξήγησης.

Ο Βασίλης Δημητριάδης δεν είπε στον προπονητή της ΑΕΚ, ότι υπήρχε συμφωνία πως ο Καράμπελας δεν θα πάει αν αποσύρει την προσφυγή αλλά δεν θα την υποστηρίξει. Ο τεχνικός της Ένωσης νόμιζε ότι ο παίκτης δεν τήρησε όσα είπε στην ΠΑΕ και τον άφησε έξω λόγω παρεξήγησης.

Πρόκειται δηλαδή για γκάφα του Δημητριάδη. Και ας υποστήριξε ο Καράμπελας ότι δεν έχει καμία σχέση ο... Βασίλης. Βλέπεται όπως σας έχει ενημερώσει παλαιότερα ο σκύλος, οι παίκτες τρέμουν τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, ο οποίος όποτε δυσαρεστείται με μερικούς διαρρέει διάφορα στον Τύπο. Έτσι λένε οι κακές οι γλώσσες δηλαδή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags