Facebook Pixel "Να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου"
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-01 17:45:00

"Να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου"

"Να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου"

Ο Σωτήρης Κυργιάκος μίλησε στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της Σάντερλαντ, το «SAFC TV» και έσπευσε να κάνει λόγο για το μεγάλο στόχο της νέας του ομάδας που είναι η παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας σε συνδυασμό με είσοδο στην οκτάδα του πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ξέρω ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό κλαμπ με έναν πολύ καλό προπονητή. Η ομάδα είναι καλή και πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη οκτάδα της Λίγκας, ενώ μην ξεχνάμε πως η ομάδα διαγωνίζεται και στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε στον τελικό της διοργάνωσης», επεσήμανε ο 32χρονος στόπερ, ο οποίος εν συνεχεία έσπευσε να μιλήσει για την επιστροφή του στην Πρέμιερσιπ, αλλά και να δώσει συγκεκριμένη υπόσχεση στον κόσμο των «μαύρων γατών».

«Ο καθένας γνωρίζει ότι η Πρέμιερ συνιστά έναν εκ των καλύτερων πρωταθλημάτων στον κόσμο και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σ' αυτή», επεσήμανε ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και κατέληξε: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα παίζω δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό αγωνιζόμενος σε κάθε ματς με το 100%».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags