Την πληροφορία από την Τουρκία σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός ήδη κινείται για την απόκτηση του Μιγκέλ Κρέσπο, του Γαλλοπορτογάλου κεντρικού χαφ της Φενέρμπαχτσέ, μετέφερε στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων, Πέδρο Άλβες έχει ήδη μιλήσει με τους εκπροσώπους του 28χρονού παίκτη…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Άλβες γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από το κοινό τους πέρασμα στην Εστορίλ το 2021. Ο Μιγκέλ Κρέσπο έχει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2025 και η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Τransfermarkt υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ.


 

Το Sportdog.gr σας είχε παρουσιάσει εδώ και μέρες το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και μάλιστα είχατε διαβάσει αναλυτικά και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κρέσπο!

Αυτός είναι ο Κρέσπο - Συμβόλαιο μέχρι το 2025 - Market value στα 10 εκατ. ευρώ

Οι Πειραιώτες είχαν στη λίστα τους τον παίκτη και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα του. Ίσως για αυτό να θέλουν να επανέλθουν τώρα, με τον νέο τεχνικό διευθυντή στην ομάδα. 

Ο Κρέσπο είχε θητεία σε Μπράγκα και Εστορίλ πριν φύγει για τη Φενέρ, με transfer fee στο 1,5 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει στους Τούρκους η πρώην ομάδα του Άλβες, με το market value τού παίκτη να εκτοξεύεται στη συνέχεια στα 10 εκατ. ευρώ - Αν και τώρα έχει πέσει στα 6  εκατ. ευρώ.

Φέτος είναι στο ροτέισον της Φενέρ, με 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, βασικός στα ευρωπαϊκά ματς αλλά όχι στο πρωτάθλημα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2025 και σε μια περίοδο που η Φενέρ κυνηγάει το πρωτάθλημα (ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Γαλατά!), μάλλον δύσκολα θα τον αφήσει να αποχωρήσει από το ρόστερ.

"Ποιοτικός, box to box, τελειώματα και τρεξίματα - 4 εκατ. ευρώ για να πουλήσει η Φενέρ - Θυμίζει Σέρτζιο Ολιβέιρα"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες που θα δώσουν νέα ώθηση στο ρεπορτάζ.

"Καλός παίκτης είναι, 8άρι, box to box, ποιοτικός, με τελειώματα και τρεξίματα, αλλά δεν είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Ρωτήσαμε πόσα χρήματα θα μπορούσε να ζητήσει η Φενέρ για τον δανεισμό του: "Θα μπορούσε να ζητήσει 4 εκατ., τον υπολογίζουν, παίζει,  έχει ρόλο. Δεν νομίζω ότι θα τον δώσει τον Γενάρη, καλοκαίρι θα φύγει αν είναι να φύγει".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, και στο σουλούπι και αγωνιστικά. Δεν έχει τα στατικά του Ολιβέιρα βέβαια, αλλά είναι πλήρης".

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

"Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι μπορεί να είναι στο βασικό ροτέισον".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που φεύγει από τον Ολυμπιακό - Συμφωνία Καρβαλιάλ με Μαρινάκη - Πώληση 4 plus εκατομμυρίων!