Facebook Pixel Από αλλού το περίμενε, από αλλού το... βρήκε
| 2012-02-18 14:11:00

Από αλλού το περίμενε, από αλλού το... βρήκε

Από αλλού το περίμενε, από αλλού το... βρήκε

Το όνομά του βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου πολλάκις τον τελευταίο μήνα. Αιτία το νομοσχέδιο για τον αθλητικό νόμο, το οποίο είχε φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς εχθρούς.

Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς...

Στη δεύτερη κατηγορία και η ΕΠΟ, η οποία αντιδρούσε σε συγκεκριμένο άρθρο (19) και μάλιστα έφτασε μέχρι και τη FIFA για να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Τελικά ο υπουργός Τουρισμού από την Κεφαλλονιά έπεσε θύμα... ληστείας. Οχι του σπιτιού του ή του πολιτικού του γραφείου, αλλά θύμα της ληστείας που έγινε χθες το πρωί στο Μουσείο Εκθεμάτων της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο Παύλος Γερουλάνος -σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους του, όπως για παράδειγμα ο Χρήστος Παπουτσής που έχει στο... βιογραφικό του ένα καράβι να βουλιάζει και μια Αθήνα να καίγεται- είχε την ευθιξία να στείλει επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, που πάντως μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε γίνει αποδεκτή.

Η σχέση του με τα μουσεία είναι ξεχωριστή, καθώς η μητέρα του Αιμιλία Καλλιγά είναι αρχαιολόγος και πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη. Βέβαια, δεν είναι μόνο... συναισθηματικοί οι λόγοι της παραίτησης, καθώς ο Παύλος Γερουλάνος είδε σε μικρό χρονικό διάστημα (έχει δεν έχει περάσει ένας μήνας) να γίνεται επί υπουργίας του μια ακόμα μεγάλη ληστεία μετά την κλοπή σημαντικών έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη. Χθες από την Αρχαία Ολυμπία οι άγνωστοι άρπαξαν 65 αρχαία αντικείμενα -χρυσά κοσμήματα, νομίσματα και αγαλματίδια.

Μέχρι χθες το βράδυ πάντως ο κ. Γερουλάνος δεν είχε αναφέρει τίποτα για την παραίτησή του και τη ληστεία ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ούτε στο προφίλ του στο Facebook ούτε είχε γράψει κάτι σχετικό στο Twitter.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags