Facebook Pixel Θύμισε τον... original Ντέμη!
| 2012-02-23 17:50:00

Θύμισε τον... original Ντέμη!

Θύμισε τον... original Ντέμη!

Διαβάστε για την μεταμεσονύκτια συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με την ORIGINAL στο Δωματιάκι και τις τις κινήσεις του στο ραντεβού – Η σιγουριά του, οι παραδοχές για τα λάθη και το «η ΑΕΚ πάνω από όλους μας».

Είχε να πάει χρόνια πίσω από το παρκάκι στην Αργεντινής Δημοκρατίας 4. Όχι πολλά, αλλά ήταν μεγάλο το διάστημα πέντε ετών (2007 μετά το Χαριλάου) με δεδομένη την σχέση που είχαν. Ντέμης και ORIGINAL, ORIGINAL και Ντέμης βρέθηκαν ξανά μαζί. Τώρα στα δύσκολα, όταν η ΑΕΚ τους έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Και οι δύο πλευρές σίγουρες για το τι θέλουν και οι δύο πλευρές αναγνωρίζοντας τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Το ραντεβού κλείστηκε το απόγευμα, για το βράδυ. Ο Ντέμης πρότεινε να πάει αυτός στο Δωματιάκι…

Περίπου στις 00:15 ο Νικολαΐδης έκανε την εμφάνιση του. Πάρκαρε στο απέναντι ρεύμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και διέσχισε με τα πόδια την απόσταση για το Δωματιάκι. Μόνος του, με ένα αμάνικο μπουφάν και t-shirt, παρά το κρύο και το ψιλόβροχο. Τον περίμεναν 200 ΑΕΚτζηδες. Όταν έφτασε έγιναν 201… Χαιρέτισε τα παλιά στελέχη που γνώριζε καλά και η κουβέντα ξεκίνησε.

Η συζήτηση άρχισε έξω από το Δωματιάκι στο παρκάκι. Ο Ντέμης σίγουρος πια για το τι ήθελε από την συνάντηση και άπαντες τον περικύκλωσαν για να πάρουν απαντήσεις. Απαντούσε σχεδόν σε όλους όσους τον ρώτησαν τι γίνεται με το δάνειο, την αδειοδότηση, την πιθανή τιμωρία της ΟΥΕΦΑ, τους άλλους μετόχους του 2004, την πιθανή επιστροφή του, το «αύριο» της ΑΕΚ. Λίγο αργότερα επειδή άρχισε να γίνετε πιο έντονο το ψιλόβροχο, ζήτησαν να ανοίξει το Δωματιάκι να μπουν όλοι μέσα.

Ο Ντέμης κάθισε στον πάγκο μπροστά από το γραφείο (εκεί που κάθεται συνήθως ο Χατζηχρήστος). Κανείς δεν προσπάθησε να τον απειλήσει, να του πει κάτι που θα «χαλούσε» το οικογενειακό κλίμα. Όλα στοιχισμένα στον δρόμο της ενότητας. Αυτό έδινε αυτοπεποίθηση στον Ντέμη, άναψε αμέσως τσιγάρο και ίσως ούτε αυτός να περίμενε ότι θα ήταν έτσι το κλίμα, αν και στην αρχή είπε με παράπονο «Με βρίσατε εμένα και την οικογένεια μου. Είμαι εδώ όμως μπροστά σας για να μιλήσουμε, να πούμε ότι έχουμε να πούμε». Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος σε διακριτική απόσταση σχετικά κοντά του (καθόταν στο γραφείο ακριβώς από πίσω του) . Όταν το θεωρούσε σωστό, επενέβαινε.

Ο Ντέμης παραδέχθηκε τα λάθη του, όπως το έκανε και η πλευρά της ORIGINAL. Το πρώτο σωστό βήμα για να ξαναφτιάξουν οι σχέσεις των δυο τους, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν «ένα». Μάλιστα, ο ίδιος πέταξε και την ατάκα «Ότι και αν έγινε, η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας». Και δεν έμεινε εκεί. «Ότι έχουμε μεταξύ μας θέλω να τα βρούμε. Να ξέρετε δεν σας έχω πει ψέματα, έχω κάνει λάθη ναι. Ένα μήνα στην εταιρία μου δεν έχω δουλέψει καθόλου και ψάχνω να βρω χρήματα για να σώσουμε την ΑΕΚ».

Τα λεπτά… κύλησαν νεράκι. Έφτασε 12:40. Ο Χατζηχρήστος… σφύριξε την λήξη. «Ελα Ντέμη, τελείωσε ο χρόνος σου». Ο Νικολαΐδης χαμογέλασε, καληνύχτισε και κάπου εκεί η συνάντηση είχε λάβει τέλος. Μέλος της ORIGINAL τον συνόδεψε για περίπου 20 μέτρα και έπειτα έφυγε μόνος του. Όλοι έφευγαν δέκα λεπτά μετά από το Δωματιάκι με μια υποβόσκουσα χαρά και ας πονούσαν για όσα περνά η ΑΕΚ αυτή την εποχή. Η ουσία είναι ότι και οι δύο πλευρές είχαν στείλει τα «μηνύματα» που ήθελαν. Το έκαναν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο Νικολαΐδης μάλιστα δεσμεύτηκε για ακόμη μια συνάντηση σύντομα.

Κατάλαβαν ότι η ΑΕΚ ενωμένη έχει πολύ περισσότερες ελπίδες να… σώσει παρτίδα και να σταθεί όρθια, μέσα σε όλα αυτά που περνά. Κάποιοι παρόντες στην συνάντηση είπαν για το αντάμωμα Ντέμη – ORIGINAL «σαν να μην πέρασε μια μέρα». Αυτό θα το δείξει ο χρόνος… Σημασία τώρα έχει η ΑΕΚ να ζήσει.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags