Facebook Pixel "Νιετ" και "ντα" για Μανωλά!
| 2012-02-29 23:16:00

"Νιετ" και "ντα" για Μανωλά!

"Νιετ" και "ντα" για Μανωλά!

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση της ουκρανικής Ντνιεπρ για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, ωστόσο, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν αν η ομάδα του Δικέφαλου αετού ικανοποιηθεί οικονομικά...

Απέρριψε το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ την πρόταση της Ντνιεπρ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά! Μπορεί η προσφορά της ουκρανικής ομάδας να είναι δελεαστικότατη για τον νεαρό στόπερ, ο οποίος εφόσον υπογράψει θα πάρει άμεσα 500.000 ευρώ ως πριμ μεταγραφής και θα αμείβεται με 550.000 ευρώ ετησίως, το ποσό που θα πάρει η Ένωση όμως για να παραχωρήσει τον παίκτη δεν την ικανοποιεί.

Τα 300.000 ευρώ που θα πάρει η ΑΕΚ από τη μεταγραφή δεν θα τη σώσουν από την κατάσταση που έχει περιέλθει (αφού οι μέτοχοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη) και συν τοις άλλοις αν χάσει τον Μανωλά θα έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς θα ξεμείνει μόνο με τρία καθαρόαιμα στόπερ (Δέλλας, Μπουγαΐδης, Χέλγκασον).

Γι' αυτό τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ λένε όχι μέχρι στιγμής στη μετακίνηση του Μανωλά. Αν βέβαια ικανοποιηθεί η Ένωση οικονομικά τότε τα δεδομένα σίγουρα μπορούν να αλλάξουν και ο 21χρονος ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία. Η Ένωση έχει στείλει άνθρωπό της στην Ουκρανία, ο οποίος θα ζητήσει 800.000 ευρώ, προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως και να γίνει η μεταγραφή.

Ολα αυτά βέβαια πρέπει να γίνουν αστραπιαία αφού η μεταγραφική περίοδος στο ουκρανικό πρωτάθλημα λήγει αύριο 1 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags