Facebook Pixel ''Περήφανος για το γκολ μου!''
| 2012-03-05 00:08:00

''Περήφανος για το γκολ μου!''

''Περήφανος για το γκολ μου!''

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Καζίμ Ρίτσαρντς καθώς με το γκολ πού πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ έβαλε ένα λιθαράκι στη νίκη του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Το γκολ του Χοσέ ήταν πολύ καλό. Εγώ απλά βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση. Είμαι πολύ περήφανος για το γκολ μου, γιατί μας βοήθησε σε μία στιγμή που πιέζουμε για να πάμε να πάρουμε τον τίτλο.

Κερδίζαμε 1-0 και θέλαμε ένα δεύτερο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Πιστεύω ότι έχουμνε το αβαντάζ να αλλάζουμε θέσεις στην επίθεση.

Με αυτόν τον τρόπο μπερδεύεις τον αντίπαλο, διότι έτσι γίνεσαι απρόβλεπτος. Το μεγάλο μας προσόν είναι πως και εγώ και ο Τζαμέλ και ο Κέβιν που παίζαμε σήμερα μπορούμε να αλλάζουμε θέσεις στην επίθεση. Και εγώ μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις.

Έχουμε δυνάμεις ως ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε νίκες ως το τέλος. Όταν έρχεσαι σε μία δύσκολη έδρα, όπως η σημερινή και παίζεις έτσι τότε μπορείς. Παίξαμε ένα συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου που έπρεπε να παίξουμε.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που απαιτείται και πως τα καταφέρνει σε δύσκολες έδρες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε στην συνέχεια. Μπορούμε να παίρνουμε εκτός έδρας νίκες σε δύσκολες έδρες, όπως κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και τον προπονητή μας που ξέρει τι κάνει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags