Facebook Pixel Αδειάστε μας τη γωνιά!
| 2012-03-09 12:18:00

Αδειάστε μας τη γωνιά!

Αδειάστε μας τη γωνιά!

O παππούς αρνείται να αντιληφθεί πως οι επιλογές του είναι δύο. Α) Να ενισχύσει την ομάδα ή Β) να αφήσει τη θεσούλα σε άλλον. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός. 

Να πω ότι δεν τα διαβάσατε σε τούτη τη γωνιά; Μόλις δόθηκε η εκκίνηση της αγωνιστικής σεζόν, που σταδιακά υποδηλώνει την απογύμνωση του Σερ, η στήλη περιέγραψε με ακρίβεια τι θα συμβεί στη διάρκειά της. Με τον παππού να αρνείται να αντιληφθεί πως οι επιλογές του είναι δύο. Α) Να ενισχύσει την ομάδα ή Β) να αφήσει τη θεσούλα σε άλλον. Δεκτές και οι δύο απαντήσεις mister Alex. Αρκεί να μας αδειάσετε τη γωνιά!

Το ατάραχο βλέμμα σας, όταν η κάμερα έκανε ζουμ στο πρόσωπό σας, μετά το τρίτο γκολ της Μπιλμπάο, μαρτυράει πως δεν κάνει διαφορά για σας ο,τι συμβαίνει εντός γηπέδου. Κάποτε ήσασταν όρθιος και φωνάζατε στους παίκτες, τους επόπτες και τους διαιτητές. Φαίνεται όμως πως το πήρατε κι εσείς απόφαση ότι δεν έχει νόημα να κυνηγάς με τέτοιο ρόστερ το επίπεδο των επιτυχιών που αναλογεί στο όνομα που εσείς πάντως δημιουργήσατε με τα κατορθώματά σας.

Η νίκη -(βέβαιη) πρόκριση με 3-2 της Αθλέτικ, επισημαίνει για μία φορά ακόμα τις αμέτρητες αδυναμίες της Γιουνάϊτεντ, με το ελλιπές ρόστερ και τις ξεπερασμένες μονάδες.

Μία προς μία δεν ταιριάζουν στη φιλοδοξία που όφειλε να έχει κάποτε ο ποδοσφαιριστής που θεωρεί πως του ανήκει η φανέλα βασικού σε αυτήν. Η άμυνα στο κέντρο της είναι γυμνή! Έβανς- Σμόλινγκ δεν είναι καλοί ούτε για κεντρικοί αμυντικοί Ελληνικής ομάδας, που απλά στοχεύει να πλησιάσει στα πλέι-οφ!

Ο Εβρά αριστερά δεν είναι πια ο ίδιος, ενώ στα δεξιά διακρίνεις μόνο τα κατσαρά μαλλιά. Όχι τον παίκτη! Στα χαφ ο Γιανγκ ουδέποτε μπορεί να υπολογίζεται ως αναντικατάστατος, σε μία ομάδα οι απαιτήσεις της οποίας απαγορεύουν τα λάθη. Ο συγκεκριμένος κάνει πάντοτε αυτό που πρέπει, μόνο εάν η μπάλα του επιστραφεί μετά την πρώτη- λάθος επιλογή του. Για τον Φιλ Τζόουνς δεν υπάρχει κάτι περισσότερο απ όσα οι ίδιοι οι Άγγλοι σχολιαστές έχουν αναφέρει.

Ουδεμία σχέση η ποδοσφαιρική του υπόσταση μπορεί να έχει με αυτά που θέλει και ζητάει ο Φέργκιουσιον. Και όμως! Ο (σε λίγα χρόνια συνομήλικος με τον προπονητή του…) Ράϊαν Γκίγκς δεν είναι απλώς αναντικατάστατος, αλλά δυσανασχετεί κιόλας την ώρα που γίνεται αλλαγή. (Χαρές που θα έχει η Ιμότζεν, όταν τον βλέπει να παίρνει περισσότερες ανάσες…).

Πάμε στον άτυχο τούτης της παρέας. Γουέϊν Ρούνεϊ. Κάποιος τον ξεγέλασε! Όταν θεώρησε πως η απάντηση του Φέργκιουσον ήταν αληθινή, πως θα ενισχυθεί η ομάδα και με άλλους σούπερ παίκτες. (Το άλλο με τον Τοτό;…). Και τελευταίος ο Ντε Χέα.

Σε ποιον να το λεγε ο μικρός πως η Γιουνάϊτεν θα ήταν τελικά γι αυτόν το αγροτικό του; Όλο το βράδι μόνος έπαιζε τους αντιπάλους. Περιπέτεια ανάλογη με εκείνη στο πρωτάθλημα κόντρα στους συμπολίτες…

Πηγή: pamesports.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags