Facebook Pixel Tριάντα δύο χρόνια από την ντρίμπλα του αιώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-15 00:03:00

Tριάντα δύο χρόνια από την ντρίμπλα του αιώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Tριάντα δύο χρόνια από την ντρίμπλα του αιώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σκορ του αγώνα Ηρακλής - ΑΕΚ, στις 14 Μαρτίου 1982, έχει ξεχαστεί. Η ντρίμπλα του Βασίλη Χατζηπαναγή στον Τάκη Στυλιανόπουλο, όχι.

Απ’ όλες τις μεγάλες στιγμές του Βασίλη Χατζηπαναγή, αυτή είναι η πιο διάσημη. Με μία ασύλληπτη ντρίμπλα με τακουνάκι (!) ο "Νουρέγεφ" των ελληνικών γηπέδων άφησε τον δύσμοιρο αμυντικό της ΑΕΚ να τον κοιτάζει σαστισμένος και στο τέλος …να πέφτει στο έδαφος! Μία ντρίμπλα παγκόσμιας κλάσης, διότι τέτοιος παίκτης ήταν ο Χατζηπαναγής…

Ο Ηρακλής νίκησε 3-2 την ΑΕΚ, αλλά πραγματικά δεν είχε καμία απολύτως σημασία. Η ντρίμπλα του "Βάσια" είναι αυτή που έμεινε στην ιστορία, επιβεβαιώνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα άθλημα που προσφέρει ωραίες στιγμές και συγκινήσεις.

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι ο Στυλιανόπουλος μνημονεύεται πιο πολύ για την ατυχία του να βρίσκεται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή (γιατί και ο …Μπαρέζι να ήταν, τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει, αλήθεια;), παρά για την υπόλοιπη αξιοπρόσεκτη καριέρα του.

Δεν έχει νόημα να γράψουμε κάτι παραπάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, οι 1.000 λέξεις είναι λίγες μπροστά σ’ αυτά που "λέει" η εικόνα.

Απολαύστε το βίντεο...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags