Facebook Pixel Απελευθερώστε το παιχνίδι σας με το FIFA Street!
| 2012-03-16 19:21:00

Απελευθερώστε το παιχνίδι σας με το FIFA Street!

Απελευθερώστε το παιχνίδι σας με το FIFA Street!

Η έντονη επιθυμία για ένα αυθεντικό videogame ποδοσφαίρου οδήγησε σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια downloads του FIFA Street demo

Η απαίτηση και η επιθυμία της κοινότητας για ένα αυθεντικό παιχνίδι ποδοσφαίρου δρόμου οδήγησε το demo του FIFA Street σε επίπεδα ρεκόρ και παγκόσμιου ενθουσιασμού. Πάνω από 2,1 εκατομμύρια ανθρώπων έχουν κατεβάσει το demo τις τελευταίες δύο εβδομάδες , καθιστώντας το FIFA Street το δεύτερο σε αριθμό downloads, demo- πίσω από το FIFA 12— που κυκλοφόρησε από την EA SPORTS τον τελευταίο χρόνο*.

Το FIFA Street είναι το πρώτο videogame ποδοσφαίρου δρόμου που αναπαράγει αυθεντικά τον τρόπο που το παιχνίδι παίζεται ανά τον κόσμο. Περιγράφεται ως «θεαματικό» από το Official Xbox Magazine και με σκορ 9 στα 10 στο σχετικό review. To Official PlayStation Magazine το αποκαλεί ως «χαοτικό, έντονο και πάνω από όλα super διασκεδαστικό».

Από τους δημιουργούς της βραβευμένης σειράς EA SPORTS FIFA και με την βοήθεια της επαναστατικής FIFA gameplay engine, το FIFA Street παρέχει ένα οπλοστάσιο από αυθεντικά είδη ντρίπλας του δρόμου και κινήσεις που βάζουν φωτιά στις μάχες ένας εναντίον ενός. Χρησιμοποιείστε το επαναστατικό νέο Street Ball Control για να ζήσετε την εμπειρία της υψηλότερης ακρίβειας στο κοντρόλ της μπάλας και ανταπόκρισης που έχει ποτέ δημιουργήσει το FIFA franchise. Ανταγωνιστείτε παντού, από παρκινγκ έως αναγνωρισμένου κύρους τουρνουά futsal 5x5 και στους δρόμους των πιο γνωστών πόλεων του κόσμου. Απολαύστε αυθεντικά και διασκεδαστικά modes παιχνιδιού όπως το Panna Rules και το νέο Last Man Standing, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από την ομάδα του FIFA Street. Παίξτε μαζί ή εναντίον των αστέρων των πιο δημοφιλών ομάδων του κόσμου – ή πραγματικούς ποδοσφαιριστές δρόμου- και ανταγωνιστείτε σε περισσότερα από 35 σημεία του κόσμου.

Το Word Tour story mode, στο οποίο οι παίκτες δημιουργούν μια ομάδα φίλων και ανταγωνίζονται online εναντίον άλλων ομάδων που έχουν δημιουργήσει παίκτες του FIFA Street, χαρακτηρίστηκε από το Official Xbox Magazine ως ότι «θέτει τα στάνταρτ για όλα τα υπόλοιπα αθλητικά παιχνίδια». Στο mode, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να ακολουθούν ο ένας το ταξίδι του άλλου καθώς χτίζουν τις ομάδες τους, να ξεκλειδώνουν καινούργια τρικ και να προοδεύουν μέσα από την ιστορία προς την κατάκτηση της δόξας. Οι παίκτες θα μπορούν να μοιράζονται και να συγκρίνουν την πρόοδό τους με τους φίλους άμεσα στο Street Network στο οποίο θα μεταδίδονται εκπομπές εντός του παιχνιδιού όπως το «Τα Γκολ της Εβδομάδας» και θα ειδοποιεί τους φίλους για τα κατορθώματα των άλλων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

To FIFA Street προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, όπου τα πάντα, από το περιβάλλον, την ταχύτητα έως την μουσική, είναι συνδεδεμένα με το ποδόσφαιρο δρόμου και την κουλτούρα του. Σχεδιασμένο για να επαναφέρει το φοβερό αυτό παιχνίδι πίσω στους δρόμους , το soundtrack του FIFA Street εμπεριέχει 24 τραγούδια επιλεγμένα από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας καλλιτέχνες όπως οι Foreign Beggars [What's Good Feat. Lazer Sword], Spank Rock Feat. Santigold [Car Song], Kano [All + All Together Feat. Hot Chip], The Big Pink [Hit The Ground (Superman)], Wretch 32 [Unorthodox Feat. Example], Drop The Lime [Let's Go], και ένα καινούργιο Moguai Remix το οποίο επαναφέρει εκ νέου το τραγούδι του Fat Boy Slim “Ya Mama”.

Ελάτε να συμμετάσχετε και εσείς μαζί με τους 8 εκατομμύρια fans στο EA SPORTS FIFA community στο http://www.facebook.com/easportsfifa για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα του FIFA Street ή ακολουθήστε μας στο Twitter στο www.twitter.com/easportsfifa. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: http://www.ea.com/uk/football/fifa-street. Το FIFA Street έχει βαθμολογηθεί με το 3+ PEGI. Για να κατεβάσετε τα assets του FIFA Street επισκεφτείτε το press site της ΕΑ στο http://info.ea.com.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags