Facebook Pixel Από αλλού το περίμεναν κι αλλού έσκασε...
| 2012-03-17 21:55:00

Από αλλού το περίμεναν κι αλλού έσκασε...

Από αλλού το περίμεναν κι αλλού έσκασε...

Για τον Ιμπαγάσα αγωνιούσαν στον Ολυμπιακό, τον Τοροσίδη έχασαν. Ο τραυματισμός του στο ματς με τη Μέταλιστ τον άφησε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κανονικά ο "Κάνιο"...

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο περιλάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Ο κόσμος των “ερυθρόλευκων” περίμενε με αγωνία να μάθει αν ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το ντέρμπι μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στη γάμπα στο ματς με τη Μέταλιστ.

Ο“Κάνιο” τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Βάσκος όμως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Τοροσίδης που αποκλείστηκε από την αποστολή. Από αλλού το περίμεναν και από αλλού έσκασε δηλαδή. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο “Τόρο” είχε σφίξει δόντια στην αναμέτρηση με τους Ουκρανούς όπου χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα. Έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού θεώρησε σωστό να μην τον ρίξει στη μάχη σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι.

Τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι:

Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές είναι, Μόνχε, Φετφατζίδης, Δασκαλάκης, Ντιόγκο, Τοροσίδης, Μπάμποβιτς και θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags