Facebook Pixel H τετράδα της Δευτέρας
| 2012-03-19 19:10:00

H τετράδα της Δευτέρας

H τετράδα της Δευτέρας

Το «σημείο G» σε συνεργασία με την στοιχηματική εφημερίδα KINGBET σας προτείνει παιχνίδια για Στοίχημα! Για σήμερα οι προτάσεις του Σταύρου Κολίλα.


Ευτυχώς που η βία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, δεν αποτελεί προνόμιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σκηνές βίας είδαμε το Σάββατο με τη λήξη του αγώνα Φιορεντίνα – Γιουβέντους, ενώ οι οπαδοί της Σαν Λορέντσο τα «έσπασαν», όταν είδαν τον διαιτητή να επικυρώνει το γκολ της ισοφάρισης της Κολόν. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο υποφέρει από την αρρωστημένη κουλτούρα της νίκης, με τους περιστασιακούς «γιατρούς» να βάζουν πλάτη στην θεωρία της κατανάλωσης. Μπάλα χωρίς φασαρίες δεν έχει νόημα. Φασαρίες που τις προκαλούν οι λανθασμένες επιλογές των κυβερνώντων, με τους παράγοντες και φανατικούς οπαδούς να επιζητούν με κάθε τρόπο τα πέντε λεπτά δημοσιότητας.

Τέλος πάντων. Πάμε στα δικά μας. Οι επιλογές τέσσερις στα σημεία και δυο στα γκολ. Πρώτο το διπλό της Τσβόλε που φαίνεται να πήρε μπροστά έπειτα από το αρνητικό σερί που επέτρεψε την Σπάρτα μα μειώσει τη διαφορά. Αν δεν ήταν η ΟΣ, που μετρά 5 σερί ήττες με 18 γκολ στο παθητικό της, θα στρίβαμε προς άλλες πολιτείες.
Η Λε Μαν που δύσκολα χάνει αλλά δύσκολα κερδίζει, έχει σήμερα μια καλή ευκαιρία να πάρει τρεις χρυσούς βαθμούς, απέναντι στη Ρεμς που δυσκολεύεται στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Διαβάστε τα προγνωστικά για να πάτε ταμείο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags