Facebook Pixel Ευχάριστα για Μουάμπα
| 2012-03-20 16:44:00

Ευχάριστα για Μουάμπα

Ευχάριστα για Μουάμπα

Θετικά φαίνεται πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Φαμπρίς Μουάμπα. Μπράβο, ρε παλίκαρε...

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το «London Chest Hospital», ο 23χρονος ποδοσφαιριστής «πέρασε μια άνετη νύχτα» στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Τα νέα για τον άτυχο παίκτη της Μπόλτον ήταν από το απόγευμα της δευτέρας ενθαρρυντικά, καθώς η καρδία του λειτουργεί πλέον χωρίς μηχανική βοήθεια, ενώ ο ίδιος έδειξε να επανακτά την επαφή με το περιβάλλον, έχοντας πλέον επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Πλέον, με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο του Λονδίνου, οι ελπίδες να «ξεφύγει» τον κίνδυνο ο Μουάμπα αυξάνονται, ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται ακόμα εξαιρετικά επιφυλακτικοί.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση της Μπόλτον και του «London Chest Hospital» αναφέρει:

«Ο Φαμπρίς Μουάμπα είχε μια άνετη βραδιά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όπου η ιατρική ομάδα συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση της υγεία του.

Η οικογένεια του Μουάμπα ζήτησε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά όλους για τις προσευχές και τα συνεχιζόμενα μηνύματα συμπαράστασης τα οποία τους δίνουν μεγάλη δύναμη.

Για να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου και η ομαλή πορεία της αποκατάστασης του Μουάμπα, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό πως θα απαγορευθεί η είσοδος σε όλους, πέραν των στενών συγγενικών προσώπων του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ που συνεχίζουν να σέβονται την ιδιωτική ζωή του ασθενή».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags