Facebook Pixel Έχει παρελθόν ο Χιώτης κόντρα στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-27 17:41:00

Έχει παρελθόν ο Χιώτης κόντρα στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει παρελθόν ο Χιώτης κόντρα στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μνήμες από το ματς της ΑΕΚ στο Μπερναμπέου για τους ομίλους του Champions League, ξυπνάει ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των “8” της ίδιας διοργάνωσης. Βλέπετε, ο Χιώτης είχε κάνει καταπληκτικές αποκρούσεις εκείνο το βράδυ της 22 Οκτώβρη του 2002.

Ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Champions League έγινε ο Διονύσης Χιώτης με τις δύο αποκρούσεις που έκανε στη διαδικασία των πέναλτι στη ρεβάνς με τη Λιόν. Η κυπριακή ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη το βράδυ με τη Ρεάλ, μια ομάδα που έχει κοντραριστεί στο παρελθόν ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Πριν από δέκα χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ ο Χιώτης είχε κατεβάσει ρολλά σε αυτό το 2-2 στο Μπερναμπέου, όπου η Ένωση γύρισε το ματς από 2-0 σε 2-2. Ο τότε τερματοφύλακας των “κιτρινόμαυρων” είχε κάνει μία καταπληκτική απόκρουση σε σουτ του Ρομπέρτο Κάρλος, οι Ισπανοί όμως κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ του Μακμάναμαν (24', 43'). Στο δεύτερο μέρος άρχισε η αντεπίθεση της ελληνικής ομάδας με τον Μπάγεβιτς να βγάζει εκτός αγώνα τα πρωτοκλασσάτα ονόματα (Τσιάρτας, Γεωργάτος) και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας με τα γκολ του Κατσουράνη και του Σεντένο.

Ο Χιώτης πάντως κράτησε το ισόπαλο 2-2 με την κορυφαία απόκρουση που έκανε σε σουτ στο 88'. Λέτε στις δύο αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ να κάνει το ίδιο και να οδηγήσει τον σύλλογο της Λευκωσίας ένα σκαλί παραπάνω;

Όλοι θεωρούν ότι κάπου εδώ η πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League θα τερματιστεί. Ωστόσο, οι Κύπριοι πιστεύουν το αντίθετο! Και καλά κάνουν! Όπως αναφέρει το διαφημιστικό σποτάκι της κυπριακής τηλεόρασης για τον συγκεκριμένο αγώνα, «στο δικό μας παραμύθι όλα γίνονται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags