Facebook Pixel Παίρνει εξιτήριο ο Μουάμπα!
| 2012-04-06 15:46:00

Παίρνει εξιτήριο ο Μουάμπα!

Παίρνει εξιτήριο ο Μουάμπα!

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων πήρε ο Μουάμπα, την ημέρα που κλείνει το 24ο έτος της ηλικίας του, αφού ενημερώθηκε ότι σε μία εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο.
 

Ο άτυχος παίκτης της Μπόλτον βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες σε εντατική μονάδα της κλινικής «London Chest Hospital», μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην αναμέτρηση με την Τόττεναμ για το Κύπελλο.

Μπορεί η καρδιά του Άγγλου να σταμάτησε να χτυπάει για 78 λεπτά, αυτή την στιγμή ωστόσο είναι σε θέση να περπατάει μέσα στον διάδρομο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Τα τελευταία νέα μάλιστα, που τον θέλουν να παίρνει εξιτήριο σε μία εβδομάδα, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Μirror», έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό όπως είναι φυσικό στις τάξεις της Μπόλτον, με τον πρόεδρο του συλλόγου μάλιστα, Φιλ Γκάρτσαϊντ, να είναι ο τελευταίος που επισκέφτηκε τον Φαμπρίς Μουάμπα.

Μετά την επίσκεψη αυτή μάλιστα, ο τεχνικός των «γουόντερερς» δήλωσε ότι: «Ο Φαμπρίς πάει πολύ καλά. Ο Φιλ πήγε να τον δει μαζί με τον γιατρό. Ελπίδα μου είναι να επιστρέψει σε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με την Σάουνα (σύζυγος του) και τον μικρό Τζόσουα (γιος του). Αν καταφέρει να ξαναπαίξει μπάλα θα είναι μπόνους. Όμως ας μην προτρέχουμε».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags