Facebook Pixel ''Άδειασμα στον άνθρωπο της Σκεπαστής''
| 2012-04-07 22:55:00

''Άδειασμα στον άνθρωπο της Σκεπαστής''

''Άδειασμα στον άνθρωπο της Σκεπαστής''

Κάπως έτσι χαρακτηρίστηκε από πολλούς η κίνηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να συναντηθεί με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο του Θεμέλιο 21, Γιάννη Βούρο, προκειμένου να αρχίσουν ξανά οι επαφές για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βλέπετε, την Τρίτη που μας πέρασε, είχε γίνει μία παρόμοια συνάντηση στα γραφεία της Μάνας ΑΕΚ με τον Γεράσιμο Έρτσο, ο οποίος ζητούσε επίμονα να βρεθεί με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής για να τους παρουσιάσει το σχέδιό του, το οποίο είναι χαμηλότερου κόστους (40 εκατ. Ευρώ), μεγαλύτερης χωρητικότητας (40.000 θέσεις), ενώ έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Τότε, πριν από τέσσερις ημέρες οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αμφισβήτησαν την πρόταση του Έρτσου και αν μπορεί να υλοποιηθεί. Μπορεί να ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Μεγάλη Βδομάδα προκειμένου ο άνθρωπος που κατασκεύασε την ιστορική Σκεπαστή να παρουσιάσει το σχέδιό του στον... προτζέκτορα, λίγα 24ωρα αργότερα όμως του έστειλαν άλλο μήνυμα.

Και όταν λέμε μήνυμα εννοούμε τη συνάντηση με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βούρο καθώς και την ανακοίνωση που εκδόθηκε κατόπιν, η οποία ανέφερε “προχωρούμε μαζί για το καλό της ΑΕΚ''. Αυτό και αν ήταν καθαρό άδειασμα στον Έρτσο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags