Facebook Pixel Υποχρεωμένος να βοηθήσει ο Νικολαϊδης
| 2012-04-14 17:27:00

Υποχρεωμένος να βοηθήσει ο Νικολαϊδης

Υποχρεωμένος να βοηθήσει ο Νικολαϊδης

Υποχρεωμένος να βοηθήσει και να βρει λύση για το μέλλον της ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης σύμφωνα με τον Κώστα Νεστορίδη.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κώστας Νεστορίδης στην «Ώρα των σπορ»

Πώς βλέπετε τη διαφαινόμενη εμπλοκή του Ντέμη Νικολαΐδη στα διοικητικά της ΑΕΚ;

«Μακάρι να βοηθήσει την ΑΕΚ. Έχει υποχρέωση να το κάνει. Ο Ντέμης φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάντια της ΑΕΚ, όλοι το ξέρουν αυτό και το έχει παραδεχθεί, σε έναν βαθμό, και ο ίδιος. Δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανένας άλλος, τουλάχιστον από όσα διαβάζω. Με ενοχλεί μόνο που παρουσιάζεται να κάνει μεγάλα σχέδια και να λέει πολλά και μια μερίδα του Τύπου που τον αποθεώνει. Καθίστε να κάνει κάτι πρώτα ρε παιδιά και μετά μαζί σας! Αλλά μέχρι στιγμής μόνο τα λεφτά από το δάνειο είδαμε».

Αναφερθήκατε σε μια μερίδα του Τύπου που σας έχει ενοχλήσει με τον τρόπο που παρουσιάζει την επιστροφή του Νικολαΐδη στην ΑΕΚ. Θέλετε να μας μιλήσετε πιο συγκεκριμένα;

«Υπάρχουν Μέσα που αποθεώνουν τον Νικολαΐδη πριν καλά-καλά κάνει τίποτα. Δηλαδή ξεχνάμε τα λάθη που έκανε παλιά; Έχει κάνει πολλά λάθη ο Νικολαΐδης, εύχομαι να μην τα επαναλάβει γιατί θα είναι καταστροφικό για την ΑΕΚ. Με ενοχλεί πάρα πολύ το πώς παρουσιάζεται από συγκεκριμένες εφημερίδες. Κάθε μέρα ο Ντέμης το ένα, ο Ντέμης το άλλο, δεν είναι σωστό αυτό. Μακάρι να βοηθήσει, είπαμε άλλωστε πως οφείλει να το κάνει».

Σε ό,τι αφορά το θέμα που «καίει» την ΑΕΚ, αυτό με την αδειοδότηση, είστε αισιόδοξος πως τελικά θα τα καταφέρει η ΑΕΚ και θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη;

«Νομίζω πως ναι. Τελικά, έστω και την τελευταία στιγμή, θα τα καταφέρουμε. Ήδη έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις και είμαι αισιόδοξος πως θα βρεθεί η λύση και η ΑΕΚ θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη. Απλά είναι κρίμα να φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο, κρίμα για την ιστορία της ομάδας. Βλέπω πως ο Δημητρέλος τρέχει σαν… τρελός! Είναι ειλικρινής άνθρωπος και πονάει την ομάδα, δίνει μεγάλο αγώνα κάθε μέρα και το ξέρω αυτό. Πρέπει να μείνει σε κάποιο πόστο και στην επόμενη διοίκηση της ΑΕΚ. Όποια και αν είναι αυτή. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, το απέδειξε αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags