Facebook Pixel «Ας τους πάρουμε και ας μην το πάρουμε…»
| 2011-02-14 00:42:00

«Ας τους πάρουμε και ας μην το πάρουμε…»

«Ας τους πάρουμε και ας μην το πάρουμε…»

«Φτιαγμένοι» στον Παναθηναϊκό ενόψει Ολυμπιακού. Χαμόγελα για ΑΕΚ και… υποσχέσεις από τους «πράσινους» για «Καραϊσκάκη». "Θα τους νικήσουμε ξανά".

Το Σάββατο που έρχεται ο Παναθηναϊκός δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Το κλίμα στην ομάδα του «τριφυλλιού» είναι πολύ καλό μετά τις δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όμως η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν και μία… γκέλα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Άρη. Η απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήρθε, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν απογοητεύονται.

Αυτό ανέφεραν άλλωστε και οι παίκτες τόσο σε δηλώσεις τους μετά το 3-1 κόντρα στην Ένωση όσο και στις μεταξύ τους κουβέντες στα αποδυτήρια. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, όχι όμως πανηγυρικό, αφού το -7 από τους Πειραιώτες παραμένει. Οι «πράσινοι» πάνε λοιπόν την επόμενη εβδομάδα στο Φάληρο μόνο για τη νίκη.

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το Σάββατο θα τα πούμε οι δύο μας. Τους νικήσαμε μία φορά στο ΟΑΚΑ και θα το ξανακάνουμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συμφωνούσαν σε ένα πράγμα το βράδυ της Κυριακής: «Πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε μόνο νίκη το επόμενο Σάββατο. Ακόμα και να μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος, πρέπει τον Ολυμπιακό να τον έχουμε νικήσει δύο φορές…».

Τα χαμόγελα πάντως και τα πανηγύρια δεν θα κρατήσουν για πολύ στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟ. Το Σάββατο δίνουν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς και αυτό το ξέρουν όλοι πολύ καλά…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags