Facebook Pixel Αλμπέρτο, μόνο εσύ...
| 2012-04-23 10:54:00

Αλμπέρτο, μόνο εσύ...

Αλμπέρτο, μόνο εσύ...

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι "κατάφερε" να απολυθεί για δεύτερη φορά από την ίδια ομάδα στην ίδια σεζόν!

Η Σιένα έκανε πάρτι μέσα στην έδρα της Τζένοα φτάνοντας στο 49' το σκορ στο 0-4. Στο σημείο αυτό οι φανατικοί οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν καπνογόνα μέσα στο γήπεδο ζητώντας από τους παίκτες της ομάδας τους να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν.

Μετά από 40λεπτη διακοπή το ματς συνεχίστηκε, η Τζένοα απλά μείωσε στο τελικό 1-4 και το "μάρμαρο" πλήρωσε μετά το τέλος το αγώνα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι!

Ο τεχνικός της Τζένοα απολύθηκε για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά από την ομάδα. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού προσλήφθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Ενρίκο Πρετσιόζι, τον περασμένο Ιούνη.

Η πρώτη απόλυση ήρθε τον Δεκέμβρη μετά την συντριβή από τη Νάπολι με 6-1. Πριν περίπου 20 ημέρες επέστρεψε αντικαθιστώντας τον διάδοχο του Πασκουάλε Μαρίνο! Μετά το χθεσινό ματς όμως ...ξαναπολύθηκε!

Πλέον η Τζένοα είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα οι παίκτες της ομάδας πήγαν προς το μέρος των φανατικών οπαδών και τους παρέδωσαν τις φανέλες όπως αυτοί τους το είχαν ζητήσει.

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags