Facebook Pixel "Γηπεδικό το σοβαρότερο πρόβλημα της ΑΕΚ!"
| 2012-04-23 20:44:00

"Γηπεδικό το σοβαρότερο πρόβλημα της ΑΕΚ!"

"Γηπεδικό το σοβαρότερο πρόβλημα της ΑΕΚ!"

Την κακή αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση διοικητικά σχολίασε ο Σπύρος Οικονομόπουλος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου τόνισε πως η κατηφόρα των «κιτρινόμαυρων» άρχισε από τότε που γκρεμίστηκε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ενώ ελπίζει ότι είναι αν γίνει από εδώ και πέρα να γίνει για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα προβλήματα στην ΑΕΚ είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Βλέπω λογικό μία ομάδα να επηρεαστεί από αυτά τα προβλήματα και να τύχει μία κακή αγωνιστικά χρονιά. Ακόμα και δύο μπορεί να τύχουν. Μοιάζει παράξενο όταν οι άσχημες εμφανίσεις όταν μπήκαν ορισμένα, λίγα χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών αλλά έτσι είναι.

Η φετινή ΑΕΚ θυμίζει έντονα αυτήν την ΑΕΚ στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Τότε όμως υπήρχε μια υγιής διοίκηση, όχι τόσο μεγάλου βεληνεκούς όσο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Βέβαια και τότε είχαν γίνει κάποια λάθη, ήταν τα χρόνια «πέτρινα» αλλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν πολύ πιο δυνατές ομάδες. Αγόραζαν ότι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά. Φυσικά και στην ΑΕΚ υπήρχαν αρκετά ταλέντα αλλά εκείνες οι ομάδες τότε σάρωναν ότι υπήρχε.

Στην ΑΕΚ είναι πολλές οι δυσκολίες. Το πιο σοβαρό όμως πρόβλημα που διαπιστώνω είναι πως δεν έχει δικό της γήπεδο και αυτό φαίνεται παντού. Από την χρονιά που γκρεμίστηκε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας παρουσιάζει τρομερά προβλήματα, δεν κερδίζει τίτλους. Βλέπουμε παραδείγματα όπως ο Ατρόμητος που θεωρητικά είναι υποδεέστερη ομάδα από την ΑΕΚ, που έχει δικό του γήπεδο φέτος έκανε την έκπληξη. Μιλάμε για την ΑΕΚ, που βρίσκεται ιστορικά μέσα στις 4 μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Βλέπω πως ακαδημίες έχουν γίνει, δουλειά γίνεται αλλά γήπεδο δεν έχει. Όταν αγωνιζόμουν στα εφηβικά της Ένωσης θυμάμαι έπαιζα στην Φιλαδέλφεια. Είναι αλλιώς όταν η ομάδα έχει την έδρα του. Δεν υπάρχει έδρα και υπάρχει αβεβαιότητα, δηλαδή ότι χειρότερο για έναν παίκτη σε μικρή ηλικία.

Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται τώρα στα διοικητικά της ΑΕΚ και τι προσπαθούν να κάνουν αλλά εύχομαι ότι είναι να γίνει να γίνει για το καλό της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags