Facebook Pixel "Ο Ντέμης ξέρει"
| 2012-04-26 23:26:00

"Ο Ντέμης ξέρει"

"Ο Ντέμης ξέρει"

Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ είναι ο Χάρης Κοπιτσής, ο οποίος τόνισε ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης ξέρει καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνει ώστε η ομάδα να βγει από το δύσβατο τούνελ που έχει μπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Κιτρινόμαυρη Ώρ:

«Η ομάδα βαδίζει σε ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Για όλους είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Ο Νικολαΐδης έχει δώσει στην ομάδα μεγάλες στιγμές. Πάντα και παντού συμβαίνουν λάθη, όπως αυτά που ήταν αναμενόμενο να κάνει. Ωστόσο, είχε βρει μια σωστή πορεία και αυτός ξέρει καλύτερα από όλους πώς πρέπει να πορευθεί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Μαζί του ζήσαμε και καλές και κακές στιγμές και το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σε αυτό το δύσκολο δρόμο που βρίσκεται η ΑΕΚ, ώστε να δούμε πώς θα βγούμε από το τέλμα που έχουμε μπει. Ο Ντέμης έχει αγάπη για την ομάδα. Είναι παιδί της ΑΕΚ, είναι άνθρωπος της ΑΕΚ και θέλει να τη στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει και έχει τον κόσμο στο πλευρό του».

«Με όλες τις δυνάμεις για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ότι το πρόγραμμα των πλέι οφ δεν παίζει κανένα ρόλο στην απόδοση της ΑΕΚ ανέφερε ο Χάρης Κοπιτσής, ο οποίος επισήμανε ότι όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους, καθώς και ότι η Ένωση πρέπει να παλέψει με όσες δυνάμεις της απομένουν για να φτάσει στο στόχο της, που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Πάνω από όλα η ΑΕΚ ήξερε ότι θα παίξει με όλους τους αντιπάλους. Τους ξέρει και την ξέρουν. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σταθεί στο ύψος του ονόματός της, να βρει αποθέματα δυνάμεων και να παλέψει με κάθε τρόπο ώστε να φτάσει στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρης Κοπιτσής.

«Οι νέοι θέλουν στήριξη από τον κόσμο»

Το μέλλον της ΑΕΚ ανήκει στους νέους ποδοσφαιριστές και ο Χάρης Κοπιτσής το γνωρίζει καλά, καθώς ζει εκ των έσω την πρόοδό τους. «Η ΑΕΚ είτε θέλει είτε όχι πρέπει να στηριχθεί στους νέους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα και αυτοί χρειάζονται πολλή δουλειά ακόμη, καθώς δεν είναι 100% έτοιμοι να στηρίξουν μια ομάδα που πάντα πρέπει να πηγαίνει για το πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψουν όσο μπορούν, αυτό είναι που πρέπει να γίνει. Οι συγκυρίες στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ έκαναν τις ομάδες να στηρίζονται πλέον στους νέους και να προσέχουν τις ακαδημίες τους, κάτι που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να συμβεί από πριν», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας Νέων και συνέχισε: «Το μέλλον τους, βέβαια, δεν κρίνεται μόνο από την ομάδα και τους ίδιους. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν και οι οπαδοί, οι οποίοι πρέπει να τους καταλάβουν. Οι νέοι έχουν ανάγκη από στήριξη ώστε να καταφέρουν σιγά σιγά να βοηθούν την ομάδα όλο και περισσότερο. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουν και οι οπαδοί. Να τους βοηθήσουν, ώστε στο μέλλον να ανταμειφθούν».

«Ο “Κωστέ” μπορεί πολλά παραπάνω»

Σίγουρος για τον Νίκο Κωστένογλου, ο Χάρης Κοπιτσής τόνισε ότι ο 41χρονος τεχνικός δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή όλα αυτά που έγιναν φέτος, δούλεψε κάτω από δύσκολες συνθήκες και σίγουρα αξίζει να μείνει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας, ώστε να αποδείξει ότι είναι ικανός για πολλά περισσότερα.
«Ο Νίκος Κωστένογλου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα ψυχικά δύσκολες. Η δουλειά του ήταν πολύ δύσκολη. Αναφερόταν σε απλήρωτους παίκτες που έβλεπαν την ομάδα τους να υποφέρει και να μην υπάρχει καμία λύση. Ο ίδιος έδειξε ότι δουλεύει καλά και είχε αφοσιωθεί πλήρως στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα, κάτι που το έδειξε, καθώς δεν φοβήθηκε καθόλου όλα αυτά που γίνονταν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι του αξίζει να ξαναπροσπαθήσει και να δουλέψει με την ομάδα χωρίς να υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του για τον κόουτς της Ένωσης.

«Να μείνουμε όλοι στο πλευρό της»

Καταλήγοντας, ο Χάρης Κοπιτσής έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους Ενωσίτες, οι οποίοι πρέπει να μείνουν στο πλευρό της ΑΕΚ και να τη στηρίξουν σε αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι που βρίσκεται.
«Ελπίζω να βρεθεί μια λύση με τον Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς τόσο οι οπαδοί όσο και οι άνθρωποι που δουλεύουμε μέσα στην ομάδα δίνουμε και την ψυχή μας σε αυτό που κάνουμε. Αυτό σίγουρα δεν είναι μικρό πράγμα. Αυτά όλα που συμβαίνουν δεν είναι εύκολα για κανέναν και ο κόσμος πρέπει να βρεθεί στο πλευρό της ΑΕΚ και να τη στηρίξει για ακόμη μια φορά. Είναι δύσκολο αυτό το σταυροδρόμι που βρίσκεται η ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να βγει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags