Facebook Pixel Την έριξαν την κανονιά τους...
| 2012-04-30 16:18:00

Την έριξαν την κανονιά τους...

Την έριξαν την κανονιά τους...

Η Άρσεναλ προχώρησε στην απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι από την Κολωνία. Αρκετά καλή μεταγραφή για τους "κανονιέρηδες"...

Ο Γερμανός επιθετικός είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Κολωνία που οδεύει προς υποβιβασμό, αλλά πριν ακόμα ολοκληρωθεί η Μπουντεσλίγκα και η Πρέμιερ Λιγκ ανακοινώθηκε η μετακόμιση του παίκτη στο Λονδίνο.

Στο επίσημο σάιτ της γερμανικής ομάδας υπάρχει η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ποντόλσκι στην Άρσεναλ με τον διεθνή φορ να αναφέρει:

"Η μετακίνηση στην Αρσεναλ είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα καθώς θα συλλέξω εμπειρίες σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Πήρα την απόφαση αυτή όχι για το κακό της Κολωνίας, αλλά για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται.

Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση για μένα. Η ομάδα, οι φίλαθλοι και η πόλη είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Πάντα θα έχω μέσα στην καρδιά μου την Κολωνία. Πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας τώρα και να επικεντρωθούμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην Μπουντεσλίγκα", είπε ο Ποντόλσκι.

Δηλώσεις έκανε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Κολωνίας, Κλάους Χόρστμαν, αναφέροντας: "Ο Ποντόλσκι είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης με ξεχωριστή σχέση με το σύλλογο, τους οπαδούς και την πόλη.

Είμαστε περήφανοι για την πορεία του. Ήμασταν έτοιμοι να του κάνουμε μία πολύ καλή πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το επόμενο καλοκαίρι, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του να φύγει. Τον ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags