Facebook Pixel ''Θα πάρω εκδίκηση για τον Χιουζ''
| 2012-05-08 12:39:00

''Θα πάρω εκδίκηση για τον Χιουζ''

''Θα πάρω εκδίκηση για τον Χιουζ''

Ο Σισέ θέλει να χαλάσει το πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό του Μαρκ Χιουζ, που απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2009 από τους ''πολίτες''.

Η ΚΠΡ χρειάζεται ένα βαθμό για να επικυρώσει την σωτηρία της και η Μάντσεστερ Σίτι την νίκη για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1968.

Ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε:

"Θα είναι μια γλυκιά εκδίκηση για αυτόν. Δεν νομίζω όμως ότι το σκέφτεται. Ο βασικός του στόχος είναι να κρατήσει την ΚΠΡ στην κατηγορία, αλλά θα έχει.. τη γλύκα του επίσης.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό ματς 11 εναντίον 11. Έχουν δύο χέρια, δύο πόδια σαν και εμάς. Θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Στοχεύουν στον τίτλο και ενδεχομένως να έχουν πολύ άγχος, όμως αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Το θέμα είναι να σταθούμε όρθιοι και να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Γνωρίζω πως σημαντικό είναι για τον σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όλα βρίσκονται στο χέρι μας. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την δουλειά απέναντι στη Σίτι. Θα είναι δύσκολο, όμως έχουμε κάνει ένα καλό βήμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags