Facebook Pixel «Θα δείτε έναν άλλο ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-15 21:27:00

«Θα δείτε έναν άλλο ΠΑΟΚ»

«Θα δείτε έναν άλλο ΠΑΟΚ»

Την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα δείξει το καλό το πρόσωπο έδωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε στον «Αθήνα 9,84» για τον αγώνα με τους Ρώσους, προσθέτοντας ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί από την ήττα από τον Πανιώνιο.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο, ακολούθησαν δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο. Είναι ζήτημα εφησυχασμού;

“Πιστεύω πως όχι. Σίγουρα, ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν κάτι απίστευτο, καθώς επί ενενήντα λεπτά υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο: ο ΠΑΟΚ. Όλοι είδαν την εξέλιξη του αγώνα. Πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, αφού ο Παναθηναϊκός έκανε μόλις ένα σουτ στην εστία μας. Ήταν μια ημέρα, στην οποία δεν είχαμε πολλή τύχη.

Αντίθετα, κόντρα στον Πανιώνιο κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας φέτος γιατί δεν είχαμε την ίδια φιλοσοφία όπως στα προηγούμενα. Δεν π

ιστεύω ότι έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα στην παρούσα φάση. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει όπως χάσαμε εμείς από τον Πανιώνιο. Ελπίζω αυτή η εμπειρία να μας φανεί χρήσιμη ώστε να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.”

Πώς εξηγείς την “αφλογιστία” στην επίθεση στα τελευταία ματς;

“Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ με τον Πανιώνιο νομίζω ότι κάναμε ένα σουτ σε όλο το ματς, με τον Σαλπιγγίδη. Με απασχολεί μόνο ο αγώνας με τον Πανιώνιο γιατί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια. Έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.”

Η ήττα από τον Πανιώνιο ενδέχεται να επηρεάσει την ομάδα;

“Όχι, σε καμία περίπτωση! Αντιθέτως, τις τελευταίες μέρες διακρίνω στα μάτια των συμπαικτών μου αρκετό πάθος. Την Πέμπτη έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο Europa League και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Σε αυτό το παιχνίδι θα δουν όλοι έναν άλλο ΠΑΟΚ, με μεγάλη θέληση να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν άμεσα τον αγώνα με τον Πανιώνιο.”

Έχετε μπροστά σας τους δύο αγώνες με την ΤΣΣΚΑ. Είστε έτοιμοι;

“Ναι, σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και όμορφα για όλους, τόσο για εμάς τους παίκτες όσο και για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Πρόκειται για κρίσιμες αναμετρήσεις εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας. Όμως, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να τις δώσει. Έχουμε δουλεψει πολύ για να βρεθούμε σ' αυτή τη φάση της διοργάνωσης και θέλουμε να κάνουμε κατ' αρχήν μια καλή εμφάνιση. Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε αυτό το πολύ όμορφο όνειρο. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στους αντιπάλους μας, αλλά και στους εαυτούς μας.”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags