Facebook Pixel Γυμνές στον ήλιο με την αλμύρα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-06-23 22:41:00

Γυμνές στον ήλιο με την αλμύρα! (ΦΩΤΟ)

Γυμνές στον ήλιο με την αλμύρα! (ΦΩΤΟ)

Ο γυμνισμός κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς στην χώρα μας. Στο εξωτερικό οι άνθρωποι είναι πιο απελευθερωμένοι με το γυμνό και σχεδόν σε όλες τις παραλίες υπάρχουν γυμνιστές που απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα ανενόχλητοι.

Εδώ ακόμα τα βλέμματα είναι αμήχανα στην θέα ενός κορμιού χωρίς μαγιό.

Σας παρουσιάζω τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών και σας προτείνω έστω για μια φορά να κολυμπήσετε χωρίς μαγιό, να νιώσετε αυτό το υπέροχο συναίσθημά της απόλυτης ελευθερίας.

Παραλία Χιλιαδού Εύβοιας: Η Χιλιαδού αποτελεί, εκτός από τη δημοφιλέστερη ίσως παραλία της Εύβοιας λόγω της άγριας ομορφιάς που της προσδίδουν τα βράχια της και τα ορμητικά κύματα του Αιγαίου και μία από τις ελάχιστες «επίσημες» παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα –στο βόρειο τμήμα της, ένας μικρός κολπίσκος είναι μόνο για τους γυμνιστές.

Μικρή Μπανάνα, Σκιάθος: Οργανωμένη παραλία γυμνιστών, δημοφιλής για τα κρυστάλλινα νερά της, την ψιλή άμμο αλλά και την απομόνωση από τα αδιάκριτα βλέμματα που εξασφαλίζει ο θεόρατος βράχος που τη χωρίζει από την Μπανάνα.

Μυρτιώτισσα, Κέρκυρα: Αμμώδης παραλία γυμνιστών με απότομες πλαγιές που προσφέρουν απομόνωση.

Παραλία Πλακιάς, Κρήτη: Η παραλία του Πλακιά βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κρήτη. Ένα τοπίο που συνδυάζει βουνό, βράχια, χρυσή άμμο και ήρεμα κρυστάλλινα νερά. Το τελευταίο κομμάτι της παραλίας είναι η περιοχή των γυμνιστών.

Παραλία Αμμούδι, Κρήτη: Υπάρχουν ελάχιστοι γυμνιστές σε αυτή την παραλία με την πλειοψηφία να βρίσκεται λίγο πιο πέρα από την παραλία. Σε ένα μικρό κολπίσκο συγκεκριμένα τον οποίο οι κάτοικοι ονομάζουν «Αμμουδάκι».

Παραλία Χαλικιάδα, Αγκίστρι: Η Χαλικιάδα είναι κλασσική περίπτωση παραλίας γυμνιστών. Η κατάβαση θα δυσκολέψει λίγο όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο να κατεβαίνουν βράχους.

Αττική: ΚΑΠΕ- Σούνιο, Μαρίκες- Ραφίνα, Μάυρο Λιθάρι- κολπίσκοι

Άντε καλές βουτιές… και ότι ήθελε προκύψει!!!

 

 

 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags