Facebook Pixel Παιχνίδι με τα αουτσάιντερ
| 2016-12-09 13:05:00

Παιχνίδι με τα αουτσάιντερ

Παιχνίδι με τα αουτσάιντερ

Δύσκολες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής και το παιχνίδι μας θα γίνει με αουτσάιντερ. Στόχος μας να βγάλουμε πολλά με... λίγα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Νυρεμβέργη

Η Φορτούνα ταξίδεψε στο Βούρτσμπουργκ με σκοπό να συλλέξει και άλλους βαθμούς και το κατάφερε εν μέρη. Απέδρασε από την πολύ καλή έδρα των Κίκερς, παίρνοντας μια λευκή ισοπαλία. Ο κόουτς Φούνκελ μετά το τέλος του ματς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήτα τυχερή αμυντικά και αρκετά κακή επιθετικά, κάτι που τα λέει όλα για το ματς. Το θετικό από όλα αυτό ήταν ότι δεν έχασε, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον κόουτς Φούνκελ να χτίσει χαρακτήρα νικητή στην ομάδα. Εντός έδρας έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, με τη Δρέσδη. Από την άλλη πλευρά, δεύτερη σερί ήττα για τη Νυρεμβέργη, πάλι με 3-1 σκορ. Αυτή τη φορά η ήττα ήρθε εντός έδρας απέναντι στην Σαντχάουζεν. Σε αντίθεση με το παιχνίδι στην Στουτγάρδη, η Νυρεμβέργη ήταν πολύ βελτιωμένη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως το μεγάλο πρόβλημα ήταν η αποτελεσματικότητα. Στη Σουηβία δημιούργησε 3 ευκαιρίες και έβαλε ένα γκολ, απέναντι στην Σαντχάουζεν έκανε πάνω από 20 και έβαλε γκολ όταν το σκορ ήταν 0-3. Ποια είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Σε πολύ καλές τιμές ο άσσος, πάμε με το 2.55.

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Νυρεμβέργη 1 (2.55)

Λόκερεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Εστω και με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, η Λόκερεν έσπασε το ρόδι εκτός έδρας, επικρατώντας 2-1 στην καυτή έδρα της Γκενκ. Μετριότατη στο πρώτο ημίχρονο δίκαια βρέθηκε να χάνει 1-0 στην ανάπαυλα, ανέκαμψε στο δεύτερο μέρος και σκοράροντας δις στο τελευταίο 25λεπτο (66’ και 75’) έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Από την άλλη, η Ζούλτε κινήθηκε σε ρηχά νερά στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπέβερεν, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς (1-1). Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ αλλά μετά το 15’ η Μπέβερεν ισορρόπησε και στο 36’ έφερε στο ματς στα ίσα. Στο δεύτερο μέρος η Ζούλτε δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στο πρέσινγκ και την καλή αμυντική λειτουργία της Μπέβερεν με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους. Τι ποντάρουμε; Σημάδια βελτίωσης δείχνει η Λόκερεν μετά την έλευση του τεχνικού Κρίστινσον, σε αντίθεση με τη Ζούλτε η οποία εσχάτως προβληματίζει. Παίζεται ο άσος σε αποδόσεις αουτσάιντερ, πιο συντηρητική προσέγγιση ο άσος draw no bet.

Λόκερεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ 1 DNB (1.90)

Γκρόνινγκεν – Ρόντα

Η Γκρόνινγκεν στάθηκε αρκετά καλά στο Άμστερνταμ, δυσκόλεψε τον Άγιαξ, όχι όμως όσο χρειαζόταν ώστε να του κόψει βαθμούς. Δέχτηκε γκολ στο 9’ από στημένη φάση, είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ για το 1-1, διακρίθηκε ο τερματοφύλακας Παντ, ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Έθεσε τέλος σε νικηφόρο σερί 2 αγωνιστικών, γενικότερα εκεί που είχε ξεκινήσει αρνητικά βρίσκει ρυθμό. Όσο για τη Ρόντα; Έκλεισε τους ελεύθερους χώρους υποδεχόμενη την Αϊντχόφεν, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και σίγουρα λιγότερο απ’ όσο απείλησε, απέσπασε δίκαια το 0-0. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Τι ποντάρουμε; Ανοδική τροχιά διαγράφει η Γκρόνινγκεν, από εκεί που βρισκόταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού πλέον χτυπά την πόρτα των πλέι οφ. Η Ρόντα αμύνεται μαζικά και της «βγαίνει», έφτασε τις 6 σερί ισοπαλίες, είναι δυσκολοκατάβλητη. Αδικείται από τις αποδόσεις, επιλέγουμε το διπλό με DNB.

Γκρόνινγκεν – Ρόντα 2 DNB (3.50)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags