Facebook Pixel Γκολ και... ταμείο!
| 2017-06-02 12:42:00

Γκολ και... ταμείο!

Γκολ και... ταμείο!

Μικρό το πρόγραμμα της Παρασκευής και οι επιλογές μας δεν είναι πολλές. Ακόμα κι έτσι πάντως, η μελέτη του κουπονιού έβγαλε δύο δυνατά σημεία σε Ελβετία και Ισπανία.

Βασιλεία - Σεν Γκάλεν

Παρουσίασε εντυπωσιακή εικόνα η Βασιλεία στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος, επικρατώντας της Γκρασχόπερς με σκορ 3-1. Οι νταμπλούχοι επέβαλαν εξ' αρχής το ρυθμό τους και προηγήθηκαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Παρότι ισοφαρίστηκαν άμεσα δε, τα δύο γκολ του Ντούμπια στο τέλος, τους έδωσαν τη νίκη. Συνολικά είχαν 23 τελικές, χάνοντας τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες. Εφόσον απόψε δε πάρουν έστω και ένα βαθμούς, θα ξεπεράσουν τους 85, κάνοντας ρεκόρ συγκομιδής πόντων. Από την άλλη, η Σεν Γκάλεν μπορεί να μην είχε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Σιόν, έσωσε ωστόσο στο τέλος τον βαθμό και πήρε το 1-1. Στο 64' βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Γκελμί να ισοφαρίζει στο 86'. Γενικά πάντως, η εικόνα της μετά την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της, είναι σαφώς βελτιωμένη. Τι θα παίξουμε; Αναμένεται μια γιορτή στην πόλη της Βασιλεία προκειμένου να γιορτάσει η ομάδα το νταμπλ. Ειδικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί με την λήξη του παιχνιδιού. Σε όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να βρει ένα τέρμα η ομάδα του Κοντινί με την σκέψη μας να καταλήγει στο over 3,5 αναμένοντας αρκετά τέρματα.

Βασιλεία - Σεν Γκάλεν Over 3,5 (1.87)

Λούγκο – Λεβάντε

Εχοντας ξεμείνει από κίνητρο, η Λούγκο γνώρισε δίκαιη ήττα εκτός έδρας με 1-0 από την Ουέσκα την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε νωρίς-νωρίς πίσω στο σκορ, στο 6' και... αποσυντονίστηκε. Αντίδραση στο πρώτο μισό δεν ήρθε, αφού δεν είχε ούτε μία τελική. Αντίθετα στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή της, ήταν άστοχη όμως στις λίγες φάσεις που δημιούργησε. Πάντως δεν κυνηγάει κάτι εδώ και καιρό. Η Λεβάντε στον αντίποδα, επικράτησε της Μούρθια με 3-1 σκορ, διατηρώντας το αήττητο της έδρας της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34', όμως η αντίδραση ήταν άμεση και στο 40' ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο αποτελεσματική, σκοράροντας άλλα δύο τέρματα και φτάνοντας εν τέλει στους τρεις βαθμούς. Πάντως, αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας της Βαλένθια στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια, έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο. Τι κρατάμε; Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορα ματς, η πρωταθλήτρια Λεβάντε ταξιδεύει στην έδρα της Λούγκο που προσπάθησε αλλά απέτυχε να μπει στην εξάδα. Προβλέπεται ανοικτό παιχνίδι και το εκατέρωθεν σκορ είναι μια επιλογή στο 1.95.

Λούγκο – Λεβάντε G/G (1.95)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags