Facebook Pixel Πληρώνουν οι έδρες και η Ατλάντα!
| 2017-06-03 14:48:00

Πληρώνουν οι έδρες και η Ατλάντα!

Πληρώνουν οι έδρες και η Ατλάντα!

Μπορεί άπαντες να ασχολούνται το Σάββατο με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στοιχηματικές επιλογές όμως υπάρχουν και στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η μελέτη του κουπονιού, έβγαλε τρία δυνατά σημεία σε Νορβηγία, MLS και Αργεντινή.

Στάμπαεκ - Λίλεστρομ

Μπορεί το σερί των τελευταίων αγώνων της Στάμπαεκ να μην είναι τίποτα σπουδαίο (πέντε αγώνες αήττητη, μόλις μία νίκη), αλλά και με όπλο την παράδοση θα προσπαθήσει να κάνει σωστά την δουλειά απέναντι στην Λίλεστρομ, με την οποία έχει θετική προϊστορία εντός έδρας. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους προέρχονται από σημαντική επικράτηση στην έδρα της Τρόμσο, θέλουν να συνεχίσουν σε μονοπάτι επιτυχιών για να διατηρήσουν την σεβαστή απόσταση που έχουν από την επικίνδυνη ζώνη. Τι θα παίξουμε; Καμία από τις δύο ομάδες δε διανύει περίοδο φόρμας, για τη Λίλεστρομ είναι κάτι αναμενόμενο αφού από την αρχή βρίσκεται στα χαμηλά της κατάταξης. Η Στάμπαεκ κάνει μια μικρή «κοιλιά» στην απόδοσή της, όμως τα «Καναρίνια» είναι στα μέτρα της. Προβάδισμα στον άσσο, που έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους στο «Νάντερουντ».

Στάμπαεκ - Λίλεστρομ 1 (2.17)

Βανκούβερ - Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Πιο... άβολο διάστημα για το Βανκούβερ δεν θα μπορούσε να υπάρχει για να παίξει ποδόσφαιρο, με τους Καναδούς να βιώνουν αρνητικές εμπειρίες τόσο στο MLS όσο και στο πρωτάθλημα του Καναδά, από το οποίο έμεινε εκτός τελικών με την ήττα από το Μόντρεαλ. Παράλληλα, δεν λείπουν και τα προβλήματα τραυματισμών, με έξι παίκτες να μην υπολογίζονται για την ώρα. Κι αν δεν έχει τον Χεράρδο Μαρτίνο στον πάγκο της (σ.σ τιμωρημένος), η Ατλάντα Γιουνάιτεντ φαντάζει σε καλύτερο φεγγάρι, κάτι που επιβεβαιώνει εν μέρη και η επικράτηση επί της Νέας Υόρκης με σκορ 3-1. Τι ποντάρουμε; Δεν ήταν καλή η εικόνα του Βανκούβερ στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε, την ώρα που η Ατλάντα δείχνει φορμαρισμένη. Από τη στιγμή που έχει και την ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Νέας Υόρκης, θα κοιτάξουμε προς τα δεξιά. Με την κάλυψη της ισοπαλίας βέβαια.

Βανκούβερ - Ατλάντα Χ2 (1.80)

Λανούς - Εστουδιάντες

Τα... χρειάστηκε κόντρα στην Αρσεναλ Σαραντί, η Λανούς ωστόσο βρήκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και επικράτησε με σκορ 2-0. Παρέμεινε έτσι ζωντανή στο κόλπο της δεκάδας. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και το τωρινό παιχνίδι με την Εστουδιάντες έχει χαρακτήρα «τελικού». Οσον αφορά την τελευταία, παρουσιάστηκε σοβαρή απέναντι στην Ουνιόν και πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2-0. Ετσι, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την κατάκτηση του ενός εισιτηρίου που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες της νέας σεζόν. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει απαραίτητα να επικρατήσει απόψε. Τι κρατάμε; Η Λανούς έχει βρει και πάλι τον εαυτό της, τη στιγμή που η Εστουδιάντες πάει με σημαντικές απουσίες και δεν πατάει καλά. Ο άσος στο 2.30 αξίζει να παιχθεί, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι.
Λανούς - Εστουδιάντες 1 (2.30)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags