Facebook Pixel Confederations Cup: Σπουδαίοι αγώνες και το καλοκαίρι στα Πρακτορεία ΟΠΑΠ!
| 2017-06-16 17:43:00

Confederations Cup: Σπουδαίοι αγώνες και το καλοκαίρι στα Πρακτορεία ΟΠΑΠ!

Confederations Cup: Σπουδαίοι αγώνες και το καλοκαίρι στα Πρακτορεία ΟΠΑΠ!

Γερμανία και Πορτογαλία τα μεγάλα φαβορί – Πολλά ειδικά στοιχήματα με ελκυστικές αποδόσεις από το «Πάμε Στοίχημα».

Τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μπορεί να τελείωσαν, όμως στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και το καλοκαίρι!

Το Σάββατο 17 Ιουλίου ξεκινά το Confederations Cup στα γήπεδα της Ρωσίας που θα φιλοξενήσουν και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλους τους αγώνες των Ομίλων, των Ημιτελικών, του μικρού και του μεγάλου Τελικού της διοργάνωσης.

Οκτώ ομάδες – συμπεριλαμβανομένων της κατόχου του Μουντιάλ Γερμανίας και της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας – θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που διοργανώνεται για 10η φορά.

Το τουρνουά θα διαρκέσει δύο εβδομάδες με την Γερμανία να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, δεδομένης και της παράδοσης που έχει στις μεγάλες διοργανώσεις. Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το δεύτερο φαβορί. Με τον Αλέξις Σάντσες να βρίσκεται σε καλή φόρμα, η Χιλή θεωρείται τρίτο φαβορί για το κύπελλο, ενώ ακολουθούν το Μεξικό και η Ρωσία.

Το ConfederationsCupπαρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα με ελκυστικές αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, σε ειδικά στοιχήματα για το σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει. 

Οι δύο Όμιλοι

Α: Πορτογαλία / Ρωσία / Μεξικό / Νέα Ζηλανδία

Τις μεγαλύτερες πιθανότητες για την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου έχει η Πορτογαλία που πέρσι έκανε την μεγάλη έκπληξη με την κατάκτηση του Euro. Η ποιότητα της ομάδας του Φ. Σάντος είναι αδιαμφισβήτητη, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε, Νάνι, Μουτίνιο και Σίλβα να βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας.

Η Ρωσία αντιμετωπίζει την διοργάνωση σαν «πρόβα τζενεράλε» για το Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ είναι μεν άπειρη, καθώς της λείπουν τα μεγάλα ονόματα, όμως θεωρείται ταλαντούχα και θέλει να βάλει τις βάσεις για μια καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Μεξικό – που κατέκτησε το Confederations Cup το 1999 – θα κάνει την 7η εμφάνισή του στον θεσμό. Με τους Ερνάντεθ, Βέλα και Ντος Σάντος στο ρόστερ η ομάδα θεωρείται επιθετικά αξιόλογη.

Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί το μεγάλο outsider του Ομίλου. Ο σημαντικότερός της παίκτης θεωρείται ο Κρις Γουντ που παίζει στην αγγλική Championship με την Λιντς. Στη Νέα Ζηλανδία υπάρχει και «άρωμα» Ελλάδας καθώς ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θέμης Τζημόπουλος, συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής.   

Β: Γερμανία / Χιλή / Καμερούν / Αυστραλία

Ο Γιόακιμ Λεβ έχει στην διάθεσή του ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σε αυτό το τουρνουά, ωστόσο, θα πάρουν ευκαιρίες οι παίκτες με λιγότερες συμμετοχές στην Εθνική όπως οι Μουστάφι, Ντράξλερ, Εμρέ Τσαν και Τερ Στέγκεν. 

Η Χιλή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής τα τελευταία χρόνια, έχοντας «χτίσει» ένα ρόστερ που έχει κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα και θεωρείται η πιο ταλαντούχα γενιά ποδοσφαιριστών στην ιστορία της χώρας. Κλαούντιο Μπράβο, Αλέξις Σάντσες, Αρτούρο Βιντάλ και Εντουάρντο Βάργκας είναι μερικά μόνο από τα «αστέρια» που θα παίξουν στο φετινό Confederations Cup.

Το Καμερούν έχει στο ρόστερ του παίκτες γνωστούς στην Ελλάδα όπως ο Ολιβιέ Μπουμάλ του Παναθηναϊκού και ο Ζερόμ Γκιοατά του Πανιωνίου. Ο 25χρονος Βινσέντ Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας είναι ο σημαντικότερος παίκτης της ομάδας στον οποίο βασίζεται για να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί από τον δεύτερο Όμιλο.

Η ομάδα της Αυστραλίας – με προπονητή τον ελληνικής καταγωγής Άγγελο Ποστέκογλου – θεωρείται αρκετά αδύναμη. Χωρίς τον αρχηγό της, Μίλε Γέντινακ, αναμένεται να δυσκολευτεί στον Όμιλό της. Ωστόσο, οι Αυστραλοί διατηρούν ακόμη ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα αντιμετωπίσουν το Confederations Cup ως ευκαιρία προετοιμασίας για τους επόμενους προκριματικούς αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags