Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε πληρώνει η ΑΕΚ σήμερα - Δες πώς θα θα πας στο ταμείο!
| 2018-05-05 11:14:00

Σε πληρώνει η ΑΕΚ σήμερα - Δες πώς θα θα πας στο ταμείο!

Sportdog Team
Σε πληρώνει η ΑΕΚ σήμερα - Δες πώς θα θα πας στο ταμείο!

To έβλεπες; Το έπαιξες!

Απόλλων: Κάποια στιγμή θα έχανε, συνέβη τελικά αυτό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αν και βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ του Τσουκαλά και είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Ελμπάζ στο 78΄. Ωστόσο δέχθηκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (82΄- 84΄) και μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των 5 αγωνιστικών. Έτσι ο αρκαδικός σύλλογος έγινε η μόνη ομάδα που νίκησε δύο φορές στην φετινή σεζόν τον Απόλλωνα Σμύρνης! Ο στόχος της παραμονής βέβαια είχε ήδη εξασφαλιστεί και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν αποτελεί μία ευκαιρία για τους φιλάθλους του να χειροκροτήσουν την προσπάθεια του Γιώργου  Παράσχου και των ποδοσφαιριστών του. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» πρότεινε στον Γιώργο Καραγκούνη να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Κασναφέρη.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο κεντρικός αμυντικός Κύργιας (19/0) και λόγω τραυματισμού ο μεσοεπιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Αλμπάνης (29/8). Επιπλέον δεν βρίσκεται στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού λόγω επέμβασης σκωληκοειδίτιδας ο αμυντικός Κούρος (18/0). Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει δυνατή ενδεκάδα διότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες φορμαρισμένοι και θέλει η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Τσόβιτς – Κοντοές, Μπαρτολίνι, Ζησόπουλος – Στάθης, Παπάζογλου, Κονέ, Τσουκαλάς, Φόνσι Ναδάλες – Σιατραβάνης,  Ελμπά.

ΑΕΚ: Με αλλαγές  στην σύνθεσή της, έλλειψη φρεσκάδας αλλά και ισχυρού κινήτρου, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την Κέρκυρα, σύμφωνα με το foxbet.gr. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο καλύτερες ευκαιρίες της σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ στις καθυστερήσεις σώθηκε από το δοκάρι. Η ισοπαλία αυτή διέκοψε νικηφόρο σερί 6 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά διεύρυνε σε 7 παιχνίδια το σερί με μηδέν παθητικό! Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει η ομάδα του να κλείσει με νίκη την σεζόν και να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει του τελικού Κυπέλλου. Η διοίκηση του Δικεφάλου έχει αυστηρά τονίσει στους φιλάθλους να αποφευχθεί το παραμικρό επεισόδιο στην Ριζούπολη και έχει διοργανώσει γιορτή στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά το τέλος του αγώνα. Το ίδιο μήνυμα έχει σταλεί και για τον τελικό Κυπέλλου όπου θα βρεθούν οπαδοί και των δύο ομάδων. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν και πρώτο μέλημα είναι τα συμβόλαια παικτών που λήγουν και φυσικά οι περιπτώσεις των δανεικών.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός Τσιγκρίνσκι (15/1), ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1), ο μέσος Κονέ (13/1)  και ο Ιρανός μεσοεπιθετικός Μασούντ (12/0). Αντίθετα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του Χιμένεθ ο Σέρβος στόπερ Τσόσιτς (8/0) και ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός Βράνιες (18/4). Ίσως προφυλαχθούν κάποιοι παίκτες εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσιντώτας – Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Μπακάκης – Σιμόες, Γαλανόπουλος – Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας - Αραούχο.

Εκτίμηση
Και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι έχει εορταστικό χαρακτήρα αλλά για διαφορετικούς λόγους. Για την ΑΕΚ πάντως υπάρχει μπροστά ο τελικός Κυπέλλου και ίσως παρουσιάσει κάποια χαλαρότητα. Εκτιμώ πως υπάρχουν προϋποθέσεις για ανοικτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags