Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η ντερμπάρα που θα κρίνει τον τίτλο στη Γερμανία
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-06 18:40:00

Η ντερμπάρα που θα κρίνει τον τίτλο στη Γερμανία - Μπάγερν ή Ντόρτμουντ; Ιδού ο νικητής!

Sportdog Team
Η ντερμπάρα που θα κρίνει τον τίτλο στη Γερμανία - Μπάγερν ή Ντόρτμουντ; Ιδού ο νικητής!

"Κλειδώνει" σε λίγη ώρα ο πρωταθλητής στην Bundesliga.

Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ένα από τα πιο δυνατά Σάββατα είναι το σημερινό με το ντέρμπι της Γερμανίας ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ να ξεχωρίζει στις προτάσεις του Onlinebet24.gr.

Οι γηπεδούχοι έχουν μειώσει αισθητά τη διαφορά που είχε σημειώσει στην αρχή η Ντόρτμουντ και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα για να προσπεράσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης και να χτίσουν μεγάλες βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου. Η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή στα τελευταία της παιχνίδια αλλά σήμερα θα παίξει ρόλο και η έδρα με τους φιλοξενούμενους να αναμένεται να τα βρουν δύσκολα.

Η απόδοση της Δυάδας μας θα ανέβει με το ψαγμένο γκολ-γκολ της Ξάμαξ με την Σεν Γκάλεν στην αναμέτρησή τους για την 28η ημέρα της Σούπερ Λιγκ της Ελβετίας. Οι δύο ομάδες έχουν μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα θα πιέσουν για να έχουν κάποιες ελπίδες να ξεφύγουν. Η Σεν Γκάλεν βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω από αυτή τη ζώνη και με νίκη σήμερα σχεδόν σιγουρεύει την παραμονή της στην κατηγορία. Εμείς θα ακολουθήσουμε την παράδοση που μας τονίζει τα πολλά γκολ.

  • 19.30 Μπάγερν – Ντόρτμουντ: 1 (1.55)
  • 20.00 Ξάμαξ – Σεν Γκάλεν: GG (1.55)


ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags