Facebook Pixel Superleague - Στοίχημα: Σούπερ απόδοση στο Ατρόμητος - Απόλλων
| 2019-04-08 16:56:00

Μεγάλη ευκαιρία σήμερα στο Ατρόμητος - Απόλλων! Δεν χάνεται με τίποτα...

Sportdog Team
Μεγάλη ευκαιρία σήμερα στο Ατρόμητος - Απόλλων! Δεν χάνεται με τίποτα...

Ευκαιρία για ποντάρισμα!

Superleague - Στοίχημα: H Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται την Δευτέρα με μία αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα με την οποία και ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους, καθώς οι γηπεδούχοι είναι στην τέταρτη θέση σε ισοβαθμία με τον Άρη και κυνηγούν το καλύτερο εισιτήριο για την Ευρώπη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στον πάτο της βαθμολογίας και έχουν ήδη υποβιβαστεί.

Όπως διαβάζουμε στο Onlinebet24.gr, o Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος να πάρει το σημερινό παιχνίδι, ειδικά μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, καθώς την επόμενη Κυριακή πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τους «Κίτρινους» και θα πρέπει να έχει απόσταση ασφαλείας, εάν θέλει να τερματίσει τέταρτος. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ωστόσο εντός έδρας είναι δυνατοί, έχουν ρεκόρ 7-3-2, μετρούν δύο σερί τρίποντα χωρίς να δεχθούν γκολ, ενώ είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο Απόλλωνας παρότι έχει υποβιβαστεί, αντιμετωπίζει σοβαρά όλα τα παιχνίδια, όμως είναι φανερό πως δεν μπορεί να κοντράρει τους αντιπάλους. Μετράει δύο σερί ήττες με 5-0 στον Άρη και 3-1 εντός από τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-1-11, ενώ για σήμερα έχει σημαντικές απουσίες που τον αποδυναμώνουν ακόμα πιο πολύ.

Ο Ατρόμητος θα πάρει τη νίκη, ωστόσο οι αποδόσεις στον άσο δεν αξίζουν ούτε αν τον συνδυάσουν με γκολ. Οι Περιστεριώτες κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης πάντως ήταν καλοί, προηγήθηκαν στο σκορ και ίσως άξιζαν ακόμα και την ισοπαλία. Θα μπουν σήμερα με φόρα και περιμένω να ξεσπάσουν απέναντι σε έναν χειρότερο αντίπαλο και γιατί όχι να μην σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα, ενώ με ρίσκο αξίζει και ο άσος σε συνδυασμό με Over 2.5.

19.00: Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Γκολ Ατρόμητος και στα δύο ημίχρονα  (1.65)

ΠΗΓΗ: ONlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags