Facebook Pixel Premier League - Τσέλσι: Η ματσάρα της Τσέλσι που κρίνει απόψε πολλά στην Αγγλία και η... βόμβα!
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-08 19:05:00

Η ματσάρα της Τσέλσι που κρίνει απόψε πολλά στην Αγγλία και η... βόμβα!

Sportdog Team
Η ματσάρα της Τσέλσι που κρίνει απόψε πολλά στην Αγγλία και η... βόμβα!

Αποφασισμένοιν οι "μπλε" να μην χάσουν την θέση τους.

Premier League - Τσέλσι: Με μία σπουδαία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στη... μάχη για την τετράδα ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας η 33η αγωνιστική της Premier League.

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και δεν έχει περιθώρια πλέον για νέες απώλειες βαθμών. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη σημερινή νίκη για να μπουν σε τροχιά πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε περίπτωση κακού αποτελέσματος σήμερα θα κινδυνεύουν να χάσουν και την 5η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Γιουνάιτεντ περιμένει ένα στραβοπάτημά τους.Η Γουέστ Χαμ εμφανίζεται αδιάφορη χωρίς να έχει να κερδίσει ή να χάσει κάτι από το σημερινό παιχνίδι, αφού βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, στοιχηματικά θα ασχοληθούμε και με την αναμέτρηση της Μπριζ με την Σταντάρ Λιέγης για το δεύτερό τους παιχνίδι στα πλέι-οφς του πρωταθλήματος του Βελγίου. Η Μπριζ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει σήμερα τη νίκη για να διατηρήσει τις πιθανότητές της να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θέλει να διατηρήσει και τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην άλλη πλευρά η Σταντάρ θέλει και αυτή να φύγει νικήτρια καθώς θέλει να σιγουρεύει σιγά σιγά θέμα Ευρώπη ενώ οι απόστασή της από την πρώτη θέση θα μειωθεί αισθητά με μια νίκη σήμερα.

Συνοπτικά η δυάδα μας:

  • 21.30 Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης: GG (1.65)
  • 22.00 Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: 1 & Over 1,5 (1.50)
     

ΠΗΓΗ: Οnlinebet24.gr



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags