Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεγάλο... λάθος με τη Λυών!
| 2019-04-12 18:41:00

Το μεγάλο... λάθος με τη Λυών!

Sportdog Team
Το μεγάλο... λάθος με τη Λυών!

Σπάνια βλέπουμε κάτι αντίστοιχο...

Αν και Παρασκευή, το κουπόνι σήμερα έχει πολλές αναμετρήσεις και αρκετές επιλογές. Ευκαιρία λοιπόν να επισκεφτούμε το ταμείο και να γεμίσουμε το πορτοφόλι ενόψει Σαββατοκύριακου.

Η βασική επιλογή του Onlinebet24.gr, είναι από το πρωτάθλημα Γαλλία και αφορά την αναμέτρηση της Ναντ κόντρα στη Λυών. Οι γηπεδούχοι με ματς λιγότερο είναι πλέον στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν, παρότι προέρχονται από τρεις σερί ήττες. Τελευταία ήταν το 1-0 στην Τουλούζ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους ηττήθηκαν με 3-2 από τη Λιλ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους επίσης δεν βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα τους, ωστόσο είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και κυνηγούν την έξοδο στο Champions League.

Μετά την ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την Ντιζόν με 3-1, έμειναν στο -5 από την δεύτερη Λιλ και απόψε θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες. Τεράστιο πλέον το κίνητρο για τη Λυών, η οποία έχει την ποιότητα να φύγει νικήτρια από την έδρα της Ναντ, ειδικά τώρα που… καίγεται. Αξίζει το διπλό σε αποδόσεις πάνω από το 1.80!

21.45: Ναντ – Λυών: 2 σε τιμή 1.80

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρέμιερ Λιγκ και Δανία προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για ταμείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags