Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πάρτι του ΠΑΟΚ, η "εκδίκηση" του Ολυμπιακού και το… χουνέρι σε ΑΕΚ και ΠΑΟ!
| 2019-04-21 17:36:00

Το πάρτι του ΠΑΟΚ, η "εκδίκηση" του Ολυμπιακού και το… χουνέρι σε ΑΕΚ και ΠΑΟ!

Sportdog Team
Το πάρτι του ΠΑΟΚ, η "εκδίκηση" του Ολυμπιακού και το… χουνέρι σε ΑΕΚ και ΠΑΟ!

Τι γίνεται με το διπλό που... κατρακυλά;

Μετά το εντυπωσιακό 7/8 την προηγούμενη Κυριακή, ο Σουπερλιγκάρχης του Onlinebet24.gr επιστρέφει για την προτελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωτάθλημα. Τα πράγματα βέβαια σήμερα είναι δύσκολα, καθώς υπάρχουν ομάδες που είναι αδιάφορες και άλλες που… καίγονται.

Ξεκινάμε από τον επικείμενο πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κάνει πάρτι στην κατάμεστη Τούμπα κόντρα στον Λεβαδειακό και πριν σηκώσει την κούπα θα μας πληρώσει στο Over 2.5, ενώ ο Ολυμπιακός θα πάρει άλλη μία νίκη στη Λαμία που έχει ματς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Άλλωστε, οι Πειραιώτες θέλουν και… ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ.

Από εκεί και πέρα, η Ξάνθη θα πάρει επιτέλους νίκη κόντρα στον τελευταίο Απόλλωνα και θα πλησιάσει στην παραμονή, ωστόσο εδώ και καιρό δεν παίζει καλά, οπότε δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, ενώ στο ΑΕΚ-Λάρισα αξίζει να κυνηγήσουμε το κίνητρο και το εκτός έδρας γκολ. Η ΑΕΛ κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα με το 1-1 να χαλάσει την φιέστα του ΠΑΟΚ, οπότε γιατί όχι και σήμερα να μην πάρει κάτι από την αδιάφορη Ένωση, που επίσης έχει ματς Κυπέλλου προσεχώς.

Στο Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα προφανώς και οι φιλοξενούμενοι… καίγονται για τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που θα παίξει με αρκετές αλλαγές ούσα αδιάφορη, ωστόσο η απόδοση του «διπλού» τα τελευταία 24ωρα έχει κατρακυλήσει και χρειάζεται προσοχή στο ποντάρισμά μας. Δύσκολο ματς επίσης το Παναιτωλικός – Άρης, όπου και οι δύο είναι αδιάφοροι, όμως θέλουν μία καλή εμφάνιση. Ο Αγρινιώτες δίνουν το τελευταίο εντός έδρας με τον Δέλλα στον πάγκο, ενώ οι Θεσσαλονικείς μετά από δύο σερί ήττες, θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Καλές επιθέσεις, προβληματικές άμυνες, κυνηγάμε το goal-goal.

Εξίσου δύσκολο παιχνίδι είναι το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, καθώς και οι δύο πλέον είναι αδιάφοροι. Οι γηπεδούχοι είναι φορμαρισμένοι μετά το «διπλό» στο Βικελίδης, ενώ οι Πράσινοι θέλουν να δώσουν απαντήσεις μετά τα όσα ακούστηκαν με την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ, καθώς δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

Για το τέλος αφήσαμε το πιο σημαντικό ματς της ημέρας, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα σε ένα ματς… ζωής ή θανάτου για την παραμονή. Οι Κρητικοί είναι στην θέση των μπαράζ και στο -1 από τον σημερινό τους αντίπαλο, οπότε με νίκη κρατάνε την σωτηρία στα χέρια τους, όμως οι Αρκάδες θεωρώ πως έστω και στο… και πέντε θα κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι ποιοτική ομάδα και θεωρώ πως μπορούν να φύγουν με κάτι καλό από το «Γεντί Κουλέ». Θα αποφύγω πάντως το σημείο και θα ποντάρω στο εκτός έδρας γκολ, καθώς ακόμα και στο 0-0 στα Γιάννινα την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες!

Κυριακή 21/4, 19:00

  • ΑΕΚ-Λάρισα: O,5 ΑΕΛ (1.80)
  • Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης: 1 και under 3.5 (1.75)
  • Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (2.00)
  • Λαμία-Ολυμπιακός: 2 και over 1.5 (1.60)
  • ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Over 0.5 Αστέρας (1.85)
  • ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: over 2.5 ΠΑΟΚ (1.50)
  • Παναιτωλικός-Άρης: goal-goal (1.95)
  • Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα: 2 (1.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags