Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα στο Europa League - Αϊντραχτ και Τσέλσι θα τα δώσουν όλα και θα...
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-02 19:30:00

Ματσάρα στο Europa League - Αϊντραχτ και Τσέλσι θα τα δώσουν όλα και θα...

Sportdog Team
Ματσάρα στο Europa League - Αϊντραχτ και Τσέλσι θα τα δώσουν όλα και θα...

Τι θα δούμε απόψε και τι... παίζουμε;

Πέμπτη σήμερα με έντονη δράση στο Γιουρόπα Λιγκ και την πρώτη φάση των ημιτελικών της διοργάνωσης με την αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Τσέλσι να είναι έτοιμη να προσφέρει πολύ καλές ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Οι Γερμανοί εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι στα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, καθώς δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν νίκη στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα υποδέχθηκε την Χέρτα και το τελικό σκορ ήταν 0-0. Η Αϊντραχτ φημίζεται για την επιθετικότητά της και σήμερα θα προσπαθήσει να επιβάλει τον επιθετικό ρυθμό της. Ωστόσο θα απουσιάζει ο βασικός της επιθετικός, Ρέμπιτς λόγω τιμωρίας, ενώ απών θα είναι και ο Αλέρ.

Η Τσέλσι στα προημιτελικά, πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας και εμφανίζεται ως φαβορί στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς. Στην Πρέμιερ, έφερε ισοπαλία (1-1) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτέλεσμα που τη συμφέρει μετά τις ήττες της Άρσεναλ και της Τότεναμ. Η Τσέλσι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στο σημερινό παιχνίδι, κυρίως αμυντικά, καθώς εκτός θα μείνει ο Κέιχιλ για μια εβδομάδα και ο Ρούντιγκερ για τρεις μήνες, ενώ τη σεζόν θα χάσει και ο Χάντσον-Οντόι.

Με τα δεδομένα που έχουμε για το σημερινό παιχνίδι, καταλήγουμε το συμπέρασμα ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν προβλήματα, ωστόσο έχουν τη ποιότητα και τη διάθεση να μας προσφέρουν θέαμα και ευκαιρίες. Σε αρκετές περιπτώσεις το γκολ-γκολ αγγίζει το 1.80 και φαίνεται πως είναι η ευκαιρία που αξίζει περισσότερο.

22.00 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι: GG (1.80)

Πηγή: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags