Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόψε σκάνε… μπόμπες: Ο άσος του 3.30 και οι 7.000 «τρελοί» που θα πάρουν το διπλό του 3.20!
| 2019-05-21 19:25:00

Απόψε σκάνε… μπόμπες: Ο άσος του 3.30 και οι 7.000 «τρελοί» που θα πάρουν το διπλό του 3.20!

Sportdog Team
Απόψε σκάνε… μπόμπες: Ο άσος του 3.30 και οι 7.000 «τρελοί» που θα πάρουν το διπλό του 3.20!

Χαμός γίνεται στην Ευρώπη με τα πλέι οφ ανόδου, τα μπαράζ παραμονής και φυσικά τα πλέι οφ για την Ευρώπη, ματς τα οποία δίνουν εκπλήξεις και… μπόμπες.

Δύο τέτοιες έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα, όπου θα ασχοληθούμε με Γαλλία και Ολλανδία.

Ξεκινάμε με το ολλανδικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Φίτεσε και την Γκρόνιγκεν, όπου μετράει το εκτός έδρας γκολ. Η Γκρόνιγκεν νίκησε στο πρώτο 2-1, οπότε μόνο σε περίπτωση νίκης της Φίτεσε με το ίδιο σκορ θα έχουμε παράταση και εάν χρειαστεί πέναλτι. Από εκεί και πέρα, η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον νικητή του ζευγαριού Χεράκλες – Ουτρέχτη.

Η Φίτεσε στο πρώτο ματς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, βρέθηκε να χάνει εύκολα με 2-0 και σίγουρα αισθάνεται τυχερή που έμεινε… στο κόλπο με το εκτός έδρας γκολ και ελπίζει πως στο γήπεδό μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Μπροστά στο κοινό της βέβαια μεταμορφώνεται φέτος, έχει χάσει μόνο από τον πρωταθλητή Άγιαξ και τρέχει ρεκόρ 10-6-1, έχει τέσσερα σερί goal-goal και 26/28 τελευταία παιχνίδια της, ενώ Over 2.5 έληξαν τα 26/35 συνολικά μέσα στη χρονιά. Η Γκρόνιγκεν παρότι έχει ένα μικρό προβάδισμα, εκτός έδρας παρουσιάζεται φέτος μετριότατη με ρεκόρ 3-5-9, ενώ έχει σκοράρει στις 2/3 τελευταίες εξόδους της. Παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, η Φίτεσε έχει την ποιότητα και την έδρα να φέρει τα πράγματα τούμπα και να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, καθώς στα τελευταία δύο παιχνίδια της εντός έχει πετύχει τρία και τέσσερα γκολ αντίστοιχα, ωστόσο μοιάζει αδύνατον να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Αξίζει να κυνηγήσουμε τον άσο και over 2.5 ή την… μπόμπα με άσο και goal-goal!

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από τα πλέι οφ ανόδου στη Β’ Γαλλίας, όπου η Παρί υποδέχεται τη Λανς σε νοκ-άουτ ματς και ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Τρουά. Οι γηπεδούχοι προφανώς κι έκαναν την υπέρβαση τερματίζοντας τέταρτοι, ωστόσο από νωρίς είχαν προβάδισμα, το οποίο απώλεσαν μένοντας χωρίς νίκη για πέντε ματς και χρειάστηκαν τρία τρίποντα σερί στο φινάλε για να προλάβουν την πεντάδα. Στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 10-8-1, έχουν την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος, όμως παράλληλα έχουν και πρόβλημα στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έχουν ένα από τα πιο ακριβά και πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας, ωστόσο επίσης χρειάστηκαν τρεις σερί νίκες και… αυτοκτονία της Λοριάν για να τερματίσουν στην πέμπτη θέση. Τα πλέι οφ ήταν ο μικρότερος στόχος που είχαν θέση για φέτος, και προφανώς λόγω ιστορίας και μπάτζετ δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποτυχίας στα πλέι οφ. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 7-4-8 και στις τρεις τελευταίες εξόδους τους μετρούν δύο διπλά, ενώ σήμερα θα έχουν στο πλευρό τους 7.000 οπαδούς τους!

Σαφώς και πρόκειται για ματς με γερά νεύρα, ωστόσο η Λανς έχει την ποιότητα, τη φόρμα και το ειδικό βάρος για να πάρει τη νίκη-πρόκριση, που θα την φέρει ένα βήμα από την άνοδο. Αξίζει να τη στηρίξουμε σε αποδόσεις πάνω από το 3.00.

Οι δύο… μπόμπες της Τρίτης από το Onlinebet24.gr

21.45: Φίτεσε – Γκρόνιγκεν: 1 και over 2.5 σε απόδοση 2.5
Fun bet: 1 και goal-goal σε απόδοση 3.30

21.45: Παρί – Λανς: 2 σε απόδοση 3.20

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags