Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο… μπομπάτος άσος της ημέρας σε απόδοση 5.00!
| 2019-05-22 16:55:00

Ο… μπομπάτος άσος της ημέρας σε απόδοση 5.00!

Sportdog Team
Ο… μπομπάτος άσος της ημέρας σε απόδοση 5.00!

Ματς που αξίζει να ποντάρουμε.

Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι από τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου στη Serie, όπου η Βερόνα υποδέχεται την Πεσκάρα, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν, καθώς την Κυριακή υπάρχει και ρεβάνς. Δεν υπάρχει παράταση, σε περίπτωση ισοπαλίας μετά από 180’ μετράει η διαφορά τερμάτων στα δύο ματς, ενώ δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση δύο ισοπαλιών, περνάει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο.

Η Βερόνα στα προημιτελικά των πλέι οφ νίκησε πιο δύσκολα από ό,τι περίμεναν όλοι, στην παράταση με 4-1 την Περούτζια και έδειξε πως ακόμα δεν έχει λύσει τα προβλήματά της στην άμυνα και δεν είναι τυχαίο πως έχει δεχθεί γκολ και στα 11 τελευταία παιχνίδια της, ενώ οκτώ από αυτά ήταν και goal-goal. Στην έδρα της πάντως είναι δυνατή, έχει ρεκόρ 8-7-3 και ξεκάθαρα έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από τη σημερινή της αντίπαλο.

Η Πεσκάρα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μπήκε στα ημιτελικά των πλέι οφ… κατά λάθος μετά την αποβολή της Παλέρμο και σίγουρα αρκετοί εντός ομάδας θεωρούν ήδη πετυχημένη τη χρονιά και την τέταρτη θέση, κάτι που χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ο προπονητής της. Στο γήπεδό της είναι εξαιρετική και έχει την τρίτη καλύτερη συγκομιδή μετά από τις δύο ομάδες που ανέβηκαν απευθείας, ωστόσο μακριά από αυτό χάνει πολύ από τη δύναμή της, έχει ρεκόρ 3-8-7, αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας για έξι ματς και τελευταία φορά που πανηγύρισε διπλό ήταν πριν από τρεις μήνες!

Η Βερόνα είναι καλύτερη ομάδα, έχει αποκτήσει ψυχολογία από τα προημιτελικά και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ενόψει της δύσκολης ρεβάνς. Αξίζει ο άσος σε αποδόσεις πάνω από το 2.20, ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν, πολύ καλό είναι και το goal-goal, είτε μόνο του είτε μαζί με άσο!

2.00: Βερόνα – Πεσκάρα: 1 σε απόδοση 2.40

Fun bet: 1 και goal-goal σε απόδοση 5.00

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags