Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… προϊστορία που πληρώνει στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, το ρίσκο του 2.10 και ο σκόρερ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-06-01 17:57:00

Η… προϊστορία που πληρώνει στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, το ρίσκο του 2.10 και ο σκόρερ!

Sportdog Team
Η… προϊστορία που πληρώνει στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, το ρίσκο του 2.10 και ο σκόρερ!

Έφτασε η ώρα που περιμένει όλη η Ευρώπη. Απόψε λοιπόν στη Μαδρίτη διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ και τα προγνωστικά έχουν πάρει… φωτιά.

Η Τότεναμ έφτασε στον τελικό έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία και μετά τις επικές προκρίσεις κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ, είναι πανέτοιμη για να γράψει ιστορία σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Λονδρέζοι τερμάτισαν τέταρτοι στο πρωτάθλημα και έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League, ωστόσο οι δύο ήττες φέτος με σκορ 2-1 στην Premier από τη Λίβερπουλ έχουν… πονέσει, αν και συνήθως μεταξύ τους βλέπουμε ωραία ματς με γκολ και θέαμα. Μετρούν άλλωστε τέσσερα σερί over 2.5, σημείο που δεν αποκλείεται να ξαναδούμε και σήμερα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικούς επιθετικούς και προβλήματα στα μετόπισθεν.

Η Λίβερπουλ μπορεί να έκανε την τέλεια χρονιά στην Αγγλία, όμως έχασε τον τίτλο από την Τσέλσι και απόψε θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, για να κλείσει τη σεζόν όπως αξίζει στην εξαιρετική ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός κόουτς μπορεί να έχει χάσει και τους τρεις τελικούς Champions League που έχει φτάσει, όμως για απόψε δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε πως έχει το καλύτερο ρόστερ που έχει προπονήσει ποτέ. Δεν θα υπάρχουν προβλήματα για τους «κόκκινους», οι οποίοι έχουν τον τίτλο του φαβορί, ειδικά μετά το… θαύμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπου παρά την ήττα με 3-0 στην Ισπανία κατάφεραν να αποκλείσουν την παρέα του Μέσι με 4-0 στο Άνφιλντ.

Αν και πρόκειται λοιπόν για αγγλικό εμφύλιο, περιμένω το ματς να έχει γκολ, όπως συνηθίζεται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μην σκοράρει η Λίβερπουλ, οπότε ο Ποκετίνο πρέπει να έχει έτοιμο πλάνο για να απαντήσει. Αξίζει το goal-goal και το ρίσκο στο Over 2.5, ενώ για… fun bet προτείνω ως σκόρε τον Μανέ!

22.00: Τότεναμ – Λίβερπουλ

  • goal-goal σε απόδοση 1.70
  • goal-goal και over 2.5 σε απόδοση 2.10
  • Σκόρερ Μανέ σε απόδοση 2.60

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags