Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ματσάρα στον τελικό του Nations League η… μπομπάτη απόδοση στο 2.40!
| 2019-06-09 20:28:00

Η ματσάρα στον τελικό του Nations League η… μπομπάτη απόδοση στο 2.40!

Sportdog Team
Η ματσάρα στον τελικό του Nations League η… μπομπάτη απόδοση στο 2.40!

Ποιος θα σηκώσει την κούπα;

Η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ολλανδία για τον τελικό του Nations League ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και η στήλη με τις… μπόμπες του Onlinebet24.gr, ανάλαβε να βρει το πιο δυνατό σημείο για το συγκεκριμένο ματς!

Το γήπεδο διεξάγεται στο «Ντραγκάο» και οι Πορτογάλοι είναι γηπεδούχοι, ενώ πρέπει να θυμίσουμε πως ο νικητής της διοργάνωσης, εκτός από τον τίτλο, εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα τελικά του Euro 2020 και χρηματικό έπαθλο 7,5 εκ. ευρώ, ενώ ο φιναλίστ θα πάρει χρηματικό έπαθλο 6,5 εκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η Πορτογαλία πήρε την πρόκριση με το εντυπωσιακό 3-1 το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Ελβετία, ωστόσο η εμφάνισή της δεν ήταν ικανοποιητική και εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκανε τα πάντα τέλεια, πετυχαίνοντας και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ίσως να μην ήταν στον τελικό απόψε. Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια της έδρας οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμα ένα τρόπαιο και να αποδείξουν ότι παραμένουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Ολλανδία από την πλευρά της είναι η ομάδα που… έρχεται, έχει φρεσκάδα, ταλέντο και δίψα για διακρίσεις και τρόπαια. Ακόμα βέβαια δεν έχει εμπειρία και φαίνεται στα παιχνίδια, όπως και σε αυτό της Πέμπτης, όπου για να αποκλείσει την Αγγλία χρειάστηκε την παράταση (3-1). Σε ένα χρόνο, όπως τόνισε και ο Κούμαν έχουν νικήσει Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία, οπότε θέλουν και την πρώτη κούπα για να επιβεβαιώσουν πως… επέστρεψαν.

Η Πορτογαλία λοιπόν έχει την έδρα και τον Κριστιάνο σε τρομερή κατάσταση, ωστόσο οι Ολλανδοί έχουν εξαιρετικό σύνολο και θέλουν να αποδείξουν πως είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη της Ευρώπης. Θα αποφύγουμε λοιπόν το σημείο και θα ποντάρουμε στο goal-goal και over 2.5! Η ομάδα του Σάντος είναι αήττητη εδώ και εννιά αγώνες (4-5-0) και μάλιστα έξι εξ αυτών ήταν και goal-goal, ενώ η Ολλανδία βρίσκει δίχτυα για 12 σερί ματς, ωστόσο στα ¾ τελευταία έχει δεχθεί γκολ από το ημίχρονο!

21.45: Πορτογαλία – Ολλανδία:

Goal-Goal και over 2.5 σε τιμή 2.40


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags