Facebook Pixel Στοίχημα: Η ντερμπάρα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, η αλλαγή με τον νέο κόουτς και το goal-goal
| 2019-06-19 17:08:00

Η ντερμπάρα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, η αλλαγή με τον νέο κόουτς και το goal-goal

Sportdog Team
Η ντερμπάρα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, η αλλαγή με τον νέο κόουτς και το goal-goal

Περιορισμένο είναι το σημερινό κουπόνι και εκτός Κόπα Αμέρικα, θα κινηθούμε και σήμερα με μία συνδυαστική δυάδα από μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Ξεκινάμε μπασκετικά και με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Ισπανίας που κρίνεται στις τρεις νίκες. Οι Καταλανοί βρίσκονται πίσω με 2-0, καθώς έχασαν και τα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδι και απόψε παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Βέβαια, ίσως να άξιζαν τη νίκη στο προηγούμενο ματς, το οποίο η Ρεάλ πήρε από… θαύμα και συγκεκριμένα με ένα τρίποντο του Κάρολ στην εκπνοή. Η Μπάρτσα παρά την εύκολη ήττα στο πρώτο ματς έβγαλε αντίδραση, έδειξε πως διαθέτει ποιότητα και ενέργεια και όχι μόνο κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της, αλλά παραλίγο να της… κλείσει και το σπίτι. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των ομάδων για να έχουμε «σκούπα», η Ρεάλ λογικά θα το σηκώσει, όμως η Μπαρτσελόνα θα κάνει έστω μία νίκη στην έδρα της. Αξίζει ο άσος σε αποδόσεις κοντά στο 1.70.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι ποδοσφαιρική και συγκεκριμένα από την αγαπημένη μας Φινλανδία, όπου η Ελσίνκι υποδέχεται τη Χόνκα. Οι γηπεδούχοι με δύο ματς περισσότερα έχουν 18 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη σημερινή τους αντίπαλο, ωστόσο στην έδρα τους παρουσιάζονται δυνατοί και έχουν ρεκόρ 3-3-0. Μετρούν δύο σερί νίκες, με τελευταία το διπλό στη Ροβανιέμι και ο νέος προπονητής Τόνι Κόσκελα μόλις μετά από δύο ματς, δείχνει πως έχει βελτιώσει την ομάδα του ή τουλάχιστον έχει ανεβάσει τη ψυχολογία τους. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 3-1-1, ωστόσο προέρχονται από την ήττα-σοκ εντός έδρας από την τελευταία KPV Κόκκολα. Αυτό ήταν μάλιστα μόλις το δεύτερο παιχνίδι τους φέτος που δεν βρήκαν δίχτα, κάτι που έχει συμβεί άλλη μία φορά εκτός έδρας στην πέμπτη αγωνιστική. Έχουν σκοράρει στα 8/10 φετινά τους ματς και 7/10 ήταν goal-goal! Θα αποφύγουμε λοιπόν το σημείο και θα κυνηγήσουμε το goal-goal που αξίζει σε τιμές πάνω από το 1.70. Η Ελσίνκι είναι εντυπωσιακή στην έδρα της και η Χόνκα έχει τρόπο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ακόμα και σε πιο δύσκολες έδρες.

Η δυάδα μας για την Τετάρτη:

22.00: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 σε τιμή 1.70
18.30: Ελσίνκι – Χόνκα: goal-goal σε τιμή 1.80


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags