Facebook Pixel Στοίχημα: Η εμπειρία, η τύχη του πρωτάρη και το 2.40 κόντρα στα προγνωστικά
| 2019-06-20 19:47:00

Ώρα τελικού: Η εμπειρία, η τύχη του πρωτάρη και το 2.40 κόντρα στα προγνωστικά

Sportdog Team
Ώρα τελικού: Η εμπειρία, η τύχη του πρωτάρη και το 2.40 κόντρα στα προγνωστικά

Δύο παιχνίδια έμειναν για να μάθουμε και την τρίτη ομάδα που θα ανέβει από την Segunda στην Primera Division στην Ισπανία.

Απόψε λοιπόν, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υποδέχεται τη Μαγιόρκα στον πρώτο μεταξύ τους τελικό για τα πλέι οφ και την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς.

Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση που φέρουν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα στα δύο ματς, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση στη δεύτερη αναμέτρηση. Δεν υπάρχουν πέναλτι, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι στην παράταση, τότε στην Α’ κατηγορία θα προβιβαστεί η ομάδα που τερμάτισε σε ψηλότερη θέση στην κανονική περίοδο, δηλαδή η Μαγιόρκα.

Η Λα Κορούνια αν και… μπήκε από το παράθυρο στην πρώτη εξάδα, έχει πλέον μία μοναδική ευκαιρία απέναντι στην πρωτάρα της κατηγορίας να «κλέψει» την άνοδο, εξέλιξη που έμοιαζε με… θαύμα πριν μερικούς μήνες. Οι γηπεδούχοι στα ημιτελικά, χωρίς να είναι καλύτεροι αλλά όντας πιο αποτελεσματικοί, απέκλεισαν τη Μάλαγα με δύο νίκες. Το πρώτο παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό και απίθανη, με το τελικό 4-2 να αποτυπώνει όσα είδαμε στο χορτάρι, ενώ στη ρεβάνς η Ντέπορ έπαιξε προσεκτικά, κράτησε στο μηδέν και χτυπώντας στην κόντρα πήρε και το διπλό (0-1) στο φινάλε. Παρότι της αρέσει να παίζει κλειστά και απόψε είναι υποχρεωμένη να ψάξει το γκολ, ωστόσο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει 6 νίκες στις 9 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της (6-2-1).

Η «νεοφώτιστη» Μαγιόρκα έχει κάνει ήδη τη μεγάλη έκπληξη, καθώς στα ημιτελικά απέκλεισε την ανώτερη Τενερίφη, αφού μετά το 2-0 του πρώτου ματς στην έδρα της, άντεξε στη ρεβάνς και χάνοντας με 1-0 πήρε την πρόκριση. «Γνωρίζουμε ότι το πρώτο ματς θα είναι δύσκολο. Ωστόσο εμείς πάμε στο Ριαθόρ με μόνο στο στόχο τη νίκη», δήλωσε ο κόουτς Μπρένο και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα παίξει αμυντικά περιμένοντας την αντίπαλό του. Ένα εκτός έδρας γκολ θα τους δώσει τεράστιο προβάδισμα, ωστόσο μακριά από τους γήπεδό τους είναι κάκιστοι και τελείωσαν το πρωτάθλημα με ρεκόρ 4-8-9!

Η Λα Κορούνια λοιπόν, λόγω έδρας εμπειρίας και… αδυναμίας των φιλοξενούμενων έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη και αξίζει να την ποντάρουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού. Από εκεί και πέρα, κόντρα σε όσα περιμένουν οι στοιχηματικές εταιρίες, για απόψε είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν γκολ, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι της Ντέπορ στα ημιτελικά. Κυνηγάμε το ρίσκο του 2.40 για το over 2.5, το οποίο για να έρθει θα χρειαστούμε και τη βοήθεια της Μαγιόρκα, που μπορεί να βρει έστω ένα γκολ για να πληρώσει και το goal-goal.

22.00: Λα Κορούνια – Μαγιόρκα

  • 1 σε απόδοση 2.05
  • goal-goal σε απόδοση 2.05
  • over 2.5 σε απόδοση 2.40

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags