Facebook Pixel Στοίχημα: Πρεμιέρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με ματσάρα και combo bet που αξίζει – Fun bet με σκόρερ!
| 2019-06-21 18:38:00

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με ματσάρα και combo bet που αξίζει – Fun bet με σκόρερ!

Sportdog Team
 Πρεμιέρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με ματσάρα και combo bet που αξίζει – Fun bet με σκόρερ!

Ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής και το Κόπα Άφρικα με την διοργανώτρια Αίγυπτο να υποδέχεται σε ένα κατάμεστο στάδιο την Ζιμπάμπουε.

Είναι το πρώτο ματς του ομίλου, όπου συμμετέχουν επίσης το Λ.Δ. Κονγκό και η Ουγκάντα, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες αλλά και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Η Αίγυπτος με τον Χαβιέρ Αγκίρε στον πάγκο της ξεκινάει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, ωστόσο σε καμία περίπτωση η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη και αυτό θα φανεί από το πρώτο κιόλας ματς της διοργάνωσης. Σαφώς και έχουν εξαιρετικό υλικό, με ηγέτη τον καλύτερο παίκτη της Αφρικής αυτή τη στιγμή, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ωστόσο θα πρέπει να βρεθούν και σε καλή κατάσταση. Σε τελική φάση της διοργάνωσης πάντως, μετρούν μόλις μία ήττα στα τελευταία 25 παιχνίδια τους (20-4-1), ενώ στα προκριματικά παρότι είχαν ξεκινήσει με ήττα, άλλαξαν προπονητή, έκαναν ρεκόρ 4-1-0 και έτσι εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση πίσω από την Τυνησία.

Η Ζιμπάμπουε μπορεί να μην… τρομάζει ως μέγεθος, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και θέλει να πάρει την πρόκριση, έχοντας ως βασικό στόχο τη δεύτερη θέση, ωστόσο και μόνο η παρουσία τους στην τελική φάση είναι σημαντική επιτυχία.  Για να συμβεί αυτό είχε συνεπέστατη πορεία στα προκριματικά με 3-2-1 και μόλις τέσσερα γκολ παθητικό και την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και απόψε ο έμπειρος κόουτς Σάντει Τσιτζάμπουα. Θα παίξουν αμυντικά και με στόχο το μηδέν, καθώς στηρίζουν πολλά στην άμυνά τους, έχοντας οκτώ σερί under 2.5.

Η παράδοση πάντως ευνοεί ξεκάθαρα την Αίγυπτο, καθώς οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες οκτώ φορές στο παρελθόν, με τους Αιγύπτιους να μετράνε πέντε νίκες, δύο αναμετρήσεις έληξαν χωρίς νικητή, ενώ σε μία περίπτωση επικράτησε η Ζιμπάμπουε. Η… παρέα του Σαλάχ θέλει να ξεκινήσει με νίκη και εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει, ωστόσο δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, οπότε αξίζει να συνδυάσουμε τον άσο με το under 3.5.

Όσον αφορά το fun bet της βραδιάς, αξίζει να κυνηγήσουμε ως σκόρερ τον φορ της Λίβερπουλ, ο οποίος θέλει να αποδείξει πως είναι ηγέτης στην εθνική του ομάδα, κάτι που δεν έκανε πέρυσι όντας τραυματίας στο Μουντιάλ!.


23.00: Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε: 1 και Under 3.5 σε απόδοση 1.65

Fun Bet: Γκολ Σαλάχ σε απόδοση 1.80
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags