Facebook Pixel Sportdog.gr | Η έδρα που θα δώσει την πρόκριση στο Champions League και το ρίσκο στο διπλό!
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-16 16:51:00

Η έδρα που θα δώσει την πρόκριση στο Champions League και το ρίσκο στο διπλό!

Sportdog Team
 Η έδρα που θα δώσει την πρόκριση στο Champions League και το ρίσκο στο διπλό!

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, ωστόσο η επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει πλέον και επίσημα και σήμερα στο κουπόνι ξεχωρίζουν οι ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στοίχημα - Champions League: Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη πρότασή μας από το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Σούντουβα, όπου η πρόκριση παραμένει ανοιχτή μετά το 0-0 στο πρώτο ματς.

Οι Σέρβοι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και θεωρούνται το απόλυτο φαβορί, ωστόσο στο παιχνίδι στη Λιθουανία παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Με τη βοήθεια της… καυτής έδρας τους θέλουν να μπουν δυνατά και να βρουν ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο η αποστολή τους δεν θα είναι τόσο εύκολη, καθώς ακόμα δεν έχουν ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα παραμείνουν πιστοί στο αμυντικό πλάνο τους, θα παίξουν κλειστά και με στόχο να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, ενώ ακόμα κι εάν δεχθούν γκολ νωρίς δεν θα αλλάξουν τακτική, αφού με το 1-1 προκρίνονται. Θα ποντάρουμε στον άσο, ωστόσο θα τον συνδυάσουμε με under 3.5 για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από την αναμέτρηση της Βαλέτα με την Ντουντελάντζ, επίσης για τα προκριματικά του Champions League, με το πρώτο ματς να έχει λήξη 2-2. Οι πρωταθλητές Μάλτας είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, μετά τα όσα έκαναν στο πρώτο ματς, όπου επέστρεψαν από το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Έχουν όμως πολλές απουσίες, καθώς λείπει ο τιμωρημένος Μουσκάτ, ο τραυματίας βασικότατος επιτελικός μέσος Μαλάνο που υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς του Λουξεμβούργου, ενώ παραμένουν εκτός ο αμυντικός Καρουάνα και ο επιθετικός Κάλιεβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από την… αυτοκτονία του πρώτου αγώνα, ωστόσο μετά την γκρίνια και τις αιχμηρές δηλώσεις, όλοι συμφώνησαν από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι τους παίκτες, πως έχουν την ποιότητα να πάρουν την πρόκριση και πρέπει να το κάνουν. Είναι καλύτερη ομάδα, έχουν εμπειρία από προκριματικά και αξίζει να κυνηγήσουμε το Χ2!

21.00: Βαλέτα – Ντουντελάντζ: Χ2 (1.55)
21.45: Ερυθρός Αστέρας – Σούντουβα: 1 και under 3.5 (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags