Facebook Pixel Στοίχημα - Copa Africa: Μεγάλος τελικός στο Copa Africa: Σούπερ αποδόσεις για όλα τα γούστα - Τι θα παίξουμε!
| 2019-07-19 17:23:00

Μεγάλος τελικός στο Copa Africa: Σούπερ αποδόσεις για όλα τα γούστα - Τι θα παίξουμε!

Sportdog Team
Μεγάλος τελικός στο Copa Africa: Σούπερ αποδόσεις για όλα τα γούστα - Τι θα παίξουμε!

Έφτασε η μέρα για τον μεγάλο τελικό.

Στοίχημα - Copa Africa: Έφτασε επιτέλους η ημέρα για τον μεγάλο τελικό στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη να αντιμετωπίζει την Αλγερία. Σήμερα στοχεύουμε σε αποδόσεις που αξίζουν για να βγούμε κερδισμένοι από το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας.

Η Σενεγάλη απέναντι στην Τυνησία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρό, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα άστοχη και παρά τις ευκαιρίες που είχε κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό στην παράταση. Το Ρόστερ της ομάδας είναι εξαιρετικό και θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες της Αφρικής. Υπενθυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων οι Σενεγαλέζοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Αλγερία σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που την διαφορά έκαναν οι λεπτομέρειες. Η Σενεγάλη έχει να αντιμετωπίσει την τεράστια απουσία του Κουλιμπαλί, ο οποίος τιμωρήθηκε λόγω καρτών.

Η Αλγερία κατάφερε να προκριθεί έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι απέναντι στη Νιγηρία, καθώς κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ στο 96’. Πρόκειται για τον δεύτερο τελικό στην ιστορία της ομάδας. Οι Αλγερινοί έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα ψυχολογίας πρώτον γιατί είχαν κερδίσει την Σενεγάλη στη φάση των ομίλων και δεύτερον γιατί θα έχουν στο πλάι τους περισσότερους οπαδούς από τους αντιπάλους τους, καθώς στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν 15.000 Αλγερινοί.

Τα πράγματα είναι πολύ οριακά στο σημερινό παιχνίδι που δύσκολα μπορεί να γίνει εκτίμηση για νικητή ωστόσο μπορούμε να ποντάρουμε δυναμικά στα γκολ, τα οποία μπορούν να μας στείλουν πολύ δυνατά ταμεία.

(22:00) Σενεγάλη – Αλγερία:


Over 1,5 (1.70)

Γκολ-γκολ (2.30)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags