Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση CHL: Σούπερ αποδόσεις και έδρες που θα… μιλήσουν για την πρόκριση!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-13 16:33:00

Ανάλυση CHL: Σούπερ αποδόσεις και έδρες που θα… μιλήσουν για την πρόκριση!

Sportdog Team
Ανάλυση CHL: Σούπερ αποδόσεις και έδρες που θα… μιλήσουν για την πρόκριση!

Τι... παίζουμε απόψε;

Στοίχημα - Champions League: Προκριματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε σήμερα με τον επαναληπτικό γύρο να ξεκινά και κάποιες ομάδες να ετοιμάζονται να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και άλλες να παίξουν για την ανατροπή.

[20:00] Ρόζενμποργκ – Μάριμπορ

Η Ρόζενμποργκ έχει δικαιολογημένα τον αέρα του φαβορί, καθώς στο πρώτο παιχνίδι κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας με 1-3. Σήμερα καλείται να διατηρήσει το προβάδισμα αυτό για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μάριμπορ πρέπει να κάνει την υπέρβαση εκτός έδρας για να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχει δυνατότητες να επιτεθεί και ίσως να μπορεί να μας πληρώσει.

Εκτίμηση: Γκολ – Γκολ (1.77)


[20:30] Ντιναμό Κιέβου – Μπριζ

Σε ένα παιχνίδι όπου τα πράγματα ήταν μοιρασμένα, η Μπριζ κατάφερε να πάρει τη νίκη με πέναλτι και έτσι έχει ελαφρύ προβάδισμα στο σημερινό ματς. Η Ντιναμό θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ για να μην δει τις ελπίδες της για πρόκριση να εξαφανίζονται. Η Μπριζ θα προσπαθήσει να κρατήσει στα μέτρα της το παιχνίδι και αν βρει ευκαιρία μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Εκτίμηση: Χ2 Διπλή ευκαιρία (1.65)


[21:00] Κοπεγχάγη – Ερυθρός Αστέρας

Ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι περιμένουμε σήμερα. Το πρώτο ματς ήρθε 1-1 με τους Σέρβους να έχουν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο με πέναλτι οι Δανοί ισοφάρισαν στο τέλος. Σήμερα η Κοπεγχάγη αναμένεται να χρησιμοποιήσει την έδρα της για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση, ενώ ο Αστέρας φαίνεται πως δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Σε εξαιρετικές αποδόσεις κινείται ο άσος.

Εκτίμηση: 1 (2.00)


[21:00] Φερεντσβάρος – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θέλουν σαν τρελοί να πετύχουν την πρόκριση που θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία τους και είναι πολύ κοντά στο να το κάνουν. Μονόδρομος είναι για την Ντιναμό να μπει δυνατά στο παιχνίδι για να σκοράρει καθώς τα έκανε μαντάρα στο πρώτο παιχνίδι. Περιμένουμε γκολ και πείσμα που μπορεί να μας πληρώσει σε πολύ καλή απόδοση.

Εκτίμηση: Over 2,5 (1.95)

[21:45] Σέλτικ – Κλουζ

Η Σέλτικ δεν έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1. Σήμερα στην έδρα της καλείται να κάνει το αυτονόητο και να νικήσει για να πάρει την πρόκριση. Η Κλουζ που πρέπει να βρει δίχτυα για να περάσει θα πιέσει όσο μπορεί, αλλά σε αφιλόξενο περιβάλλον ίσως της βγει σε κακό.

Εκτίμηση: 1 (1.50)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags