Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ματσάρα της Δευτέρας στην Αγγλία – Πάμε με τα γκολ στο Γουλβς-Μαν. Γιουνάιτεντ!
| 2019-08-19 12:24:00

Η ματσάρα της Δευτέρας στην Αγγλία – Πάμε με τα γκολ στο Γουλβς-Μαν. Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Η ματσάρα της Δευτέρας στην Αγγλία – Πάμε με τα γκολ στο Γουλβς-Μαν. Γιουνάιτεντ!

Με ένα πολύ δυνατό ματς ολοκληρώνεται απόψε η δεύτερη αγωνιστική της Premier League, καθώς η Γουλβς υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «λύκοι» είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πιο έτοιμοι, καθώς εδώ και είκοσι μέρες έχουν ξεκινήσει τη σεζόν λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους και παρότι τα συνεχόμενα ματς Πέμπτη-Κυριακή επιφέρουν έξτρα κούραση, ο κόουτς Νούνο Εσπίριτο Σάντο εμφανίστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα ανταπεξέλθει. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το 0-0 στην έδρα της Λέστερ, ενώ την Πέμπτη… σφράγισε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, όπου θα κοντραριστεί με την Τορίνο, με το 4-0 εντός έδρας επί της Πιούνικ Ερεβάν. Έπαιξε πάντως με πολλές αλλαγές στην Ευρώπη και σήμερα θέλει να… δείξει τα δόντια της στο πρώτο εντός έδρας στην Premier.

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα παρότι δεν ήταν τόσο καλή, νίκησε με το εντυπωσιακό 4-0 την Τσέλσι. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σαφώς και δήλωσε ικανοποιημένος από την έκταση του σκορ, όμως παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε αρκετά κενά στα μετόπισθεν και γλίτωσε το γκολ από τύχη (δύο δοκάρια είχε η Τσέλσι)! Αποφασισμένοι σήμερα να κάνουν το 2/2, την οποία ο Νορβηγός κόουτς έχει… πελάτισσα ως προπονητής με τρεις σερί νίκες, ωστόσο η Γιουνάιτεντ πέρυσι δεν «πέταγε φωτιές» εκτός έδρας (9-3-7) και για αυτό δεν θα… βιαστούμε να τη στηρίξουμε.

Η Γουλβς μπορεί να έχει το μυαλό της στο παιχνίδι της Πέμπτης, ωστόσο δεν θα παρατήσει το ματς σε καμία περίπτωση. Θα κοντράρει τη Γιουνάιτεντ και έχοντας τρία σερί goal-goal απέναντί της, μπορεί να επιβεβαιώσει την προϊστορία. Οι φιλοξενούμενοι περιμένω να βρουν γκολ και εάν έχουν πάλι κενά πίσω, οι «λύκοι» θα… δαγκώσουν, έστω μία φορά!

22.00: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Goal – Goal (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags