Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπορεί χωρίς... τη διαιτησία ο Άγιαξ; Η φανέλα του ΑΠΟΕΛ και η απόδοση που αξίζει το ρίσκο
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-20 20:05:00

Μπορεί χωρίς... τη διαιτησία ο Άγιαξ; Η φανέλα του ΑΠΟΕΛ και η απόδοση που αξίζει το ρίσκο

Sportdog Team
Μπορεί χωρίς... τη διαιτησία ο Άγιαξ; Η φανέλα του ΑΠΟΕΛ και η απόδοση που αξίζει το ρίσκο

Τα σπουδαία ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα πλέι οφ του Champions League ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι κι εμείς θα ασχοληθούμε με την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άγιαξ.

Οι Κύπριοι προέρχονται από μία τεράστια πρόκριση κόντρα στην Καραμπάγκ, την οποία και νίκησαν με 2-0 εκτός έδρας και έτσι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-2 του πρώτου αγώνα. Ήταν το ιδανικό ντεμπούτο για τον κόουτς Τόμας Ντολ, που αντικατέστησε τον Τραμετζάνι, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την Καραμπάγκ. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πάθος και έβγαλε ποιότητα στο χορτάρι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, ενώ επιβεβαίωσε πως η φανέλα του στην Ευρώπη έχει βαρύνει.

Στηρίζει πάρα πολλά στην έδρα του και γνωρίζει καλά πως για να έχει ελπίδες, θα πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να βρει γκολ και εάν μπορεί, να πάρει μία καθαρή νίκη. Επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός του στις 10 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις του σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Άγιαξ προέρχεται από την περιπετειώδη πρόκριση με 3-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, ματς το οποίο συζητήθηκε πάρα πολύ λόγω των διαιτητικών αποφάσεων και των τριών πέναλτι που κέρδισε ο Αίαντας. Οι Ολλανδοί απέδειξαν και στα δύο ματς με τον Δικέφαλο πως διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και ότι μπορούν να… σκοτώσουν κάθε άμυνα, ωστόσο στα μετόπισθεν αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, παίζουν με εντυπωσιακή αφέλεια και κάθε φάση του αντιπάλου, «μυρίζει» γκολ! Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών οι αναπληρωματικοί Μαγκαγιάν, Άιτινχ, Λαμπιάντ, εκτός και ο επιθετικός Ντόλμπεργκ που διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη Νις, ενώ αμφίβολος είναι ο αμφίβολος είναι ο μεσοεπιθειτκός Ζίγεχ.

Ο Άγιαξ είναι καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον στα χαρτιά και έχει την ποιότητα να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ δεν… τρομάζει από τον αντίπαλό του, έχει μελετήσει τις αμυντικές του αδυναμίες που φάνηκαν στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και μπορεί να βρει έστω ένα γκολ. Αξίζει το goal-goal, με ρίσκο και το Over 2.5!

[22.00] ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ:

goal-goal (1.80)

Fun Bet: goal-goal και Over 2.5 (2.20)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags