Facebook Pixel Sportdog.gr | Βραδιά… έδρας στο Champions League – Δύο «combo bet» για ασφάλεια
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-21 16:59:00

Βραδιά… έδρας στο Champions League – Δύο «combo bet» για ασφάλεια

Sportdog Team
Βραδιά… έδρας στο Champions League – Δύο «combo bet» για ασφάλεια

Τρία ματς για τα προκριματικά του Champions League διεξάγονται απόψε και εμείς φτιάξαμε μία καλή δυάδα με τα άλλα δύο. Είναι ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενούμενου και φυσικά ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ!

[22.00] Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ρόζενμποργκ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρμεπ κόντρα στη Ρόζενμποργκ, ένα ζευγάρι πολύ αμφίρροπο. Οι Κροάτες στον προηγούμενο γύρο παρότι αγχώθηκε με το 1-1 στο πρώτο ματς εντός με την Φερεντσβάρος, στο δεύτερο έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση και πήραν την πρόκριση με 4-0. Στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή με 4-1-0, ενώ την Παρασκευή παίζοντας με αναπληρωματικούς νίκησε το 2-1 στην έδρα της Ιντερ Ζάπρεζιτς, Οι Νορβηγοί από την πλευρά τους στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν σχετικά εύκολα τη Μάριμπορ και ήδη ονειρεύονται την επιστροφή τους στους ομίλους. Άλλωστε πρωτάθλημα δεν μπορούν να πάρουν και κυνηγούν την τρίτη θέση, ωστόσο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάταση, σκοράρουν για 13 ματς σερί, ενώ σήμερα είναι ξεκούραστοι αφού στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έπαιξαν με αρκετές αλλαγές. Περιμένω ένα ανοιχτό ματς, με φάσεις και γκολ, όμως εκτιμώ πως στο τέλος θα… μιλήσει η έδρα. Στηρίζουμε το 1Χ και over 1.5.

Εκτίμηση: 1Χ και Over 1.5 (1.50)

[22.00] Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα εξίσου πολύ δυνατό ζευγάρι. Οι πρωταθλητές Ελβετίας έχουν ξεκινήσει και φέτος καλά τη σεζόν, έχουν ρεκόρ 3-1-0, ωστόσο αντιμετωπίζουν αρκετές απουσίες. Εκτός είναι οι Λοπέρ, Καμαρά, Σπίελμαν με τραυματισμούς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο βασικότατος Οαρό και ο Σουλεϊμάνι. Οι πρωταθλητές Σερβίας από την πλευρά τους στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν στα πέναλτι μετά από 22 εκτελέσεις την Κοπεγχάγη, ενώ στο πρωτάθλημα το Σάββατο νίκησαν 3-2 τη Σουμπότιτσα και με τέσσερα σερί τρίποντα, ανέβηκαν στην κορυφή. Θα παίξουν αμυντικά σήμερα, με στόχο να κρατήσουν χαμηλά το ρυθμό και να χτυπήσουν το ματς στη ρεβάνς, ενώ επίσης έχουν αρκετά προβλήματα απουσιών. Οι δύο ομάδες θα μπουν με πρωταρχικό στόχο το μηδέν, ωστόσο λόγω έδρας δίνω ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Αγοράζουμε το 1Χ σε συνδυασμό με το under 3.5.

Εκτίμηση: 1Χ και under 3.5 (1.60)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags